Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina profesionálních zabijáků, vedená Ericem Gaussem (Matthias Hues), usmrtí všechny zaměstnance jednoho bankovního úřadu v L. A. Jediný, komu se podaří přežít, je Paul Damone. K němu přijíždí na dovolenou jeho bratr Johnny (Lorenzo Lamas), nejlepší lovec lidí z Bostonu. Stává se svědkem vyvraždění celé Paulovy rodiny. Johnny se rozhodne Erica najít a pomstít smrt svého bratra. Pátrací eso je jeden z lepších filmů, ve kterém Lorenzo Lamas ukazuje své bojové umění. (videofil)

(více)

Recenze (52)

Nix 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem se bavil. Na to, že to byl můj první film s Lamasem, tak jsem byl opravdu přesvědčen. Lamas je sympaťák a dokonce se umí ohánět a film má opravdu hodně bitek a akce. Ale co tento film pozvedlo o úroveň výš je parta zabijáků v čele s Huesem. Ten chlapák má ultimátní ksicht a když se jen na něj podíváte, tak vypadá jak masový vrah který právě utekl. Spokojenost a Anderson uměl. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Zapomenuté akční béčko, které před lety prohánělo nejeden video přehrávač. Já sem Tlamase nikdy moc nemusel takže mi tato "klasika" unikla a vůbec mi to nevadí. Tlamas není (ani nebyl) Seagal nebo Van Damme, takže ani nebylo na co koukat. Jeho bojové umění je velice slabé a občasnou otočkou mě opravdu neoslní. Možná, že kdybych to viděl v době vzniku, kdy mi bylo nějakých 6 let tak bych na to koukal jinak ale teď to opravdu nemá co nabídnout. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Humorem oplývající lovec lidí Lorenzo "L'Oréal" Lamas v dozvucích akčních osmdesátek - k potěše konzervativního diváka bez současné žánrové normy tří střihů za sekundu. Autoři si příliš s logikou či technickou kvalitou nelámali hlavu - postačí, že pomstychtivý Renegát láme žebra i čelisti padouchům, přičemž ten ústřední vypadá jako vyhazovač z drážďanského gayklubu. V této souvislosti mě napadá, že Lorenzo s hlasem prince Čenského se za celý film ani nepokusil získat nějaké ženské srdce a jen se pořád bratříčkoval s trojicí agresivních hispánských výrostků, nicméně nevěnoval jsem Pátracímu esu tolik pozornosti, abych mohl říct, že po nich chtěl něco víc.. ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Nazdar lásko, kde je ta párty ? Kurt Anderson má svoje esa v rukávu. Sice toho až tak moc nenatočil, ale určitě patří jeho tvorba na nepřehlídnuté místo videopůjčoven. Co víc si přát, než vidět Matthiase Huese jak jezdí v bílé dodávce a morduje všechny, kdo mu stojí v cestě za jeho snem :-) Má slibnou sexy parťačku, ale pozor... proti nim nestojí jenom Lamas, ale typická americká mládež :-) Leo Lee se tady taky musel ukázat. Samý skvělý bonus. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších filmů, ve kterých se objevil Lorenzo Lamas. Žádný zázrak se nekonal, ale mělo to alespoň jakžtakž snesitelný děj, slušných bojových scén, při kterých ukázal své umění, tu taky bylo dost a i bandička záporáků se mi líbila (zvláště pak ta vražedkyně Jewels - Cyndi Pass). Dost zbytečná tu byla trojice rádoby teen drsňáků, kteří chtěli pomstít svého učitele na vozíku, ale zase se dalo alespoň zasmát jejich toporným hereckým výkonům. Mrtvých tu bylo taky dost, takže zavřu obě oči a napálím tomu průměrných 50%... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama