Reklama

Reklama

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Vlastně mi docela vadí, jak jsou všechny záběry na zvířata nejspíš z archivu. Musí se ale nechat, že v případě havárie letadlu to byla aspoň troch snahy. Cení se i přechod na barvu, který sérii nijak neublížil. Bohužel barva ani nijak moc zásadně nepomohla, i když díky ní je finální scéna docela dobrá na pohled. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Tarzan vo farbe - wau. A zároveň už aj s novým protagonistom - kulturistom Gordonom Scottom. Nie je to zlá voľba, na rolu sa hodí, aj keď je oproti predchádzajúcim predstaviteľom o dosť ukecanejší. Samozrejme, za to nemôže on, ale doba. Doba, v ktorej sa už začínajú v kinematografii prejavovať sexuálne narážky, v Tarzanovi síce iba jemné, ale predsa. Škoda, že dobe nezodpovedá aj spracovanie, to sa nesie presne duchu minulých filmov - lietadlo, dokumentárne zábery, domorodci, atď. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

V džungli havaruje soukromé letadlo se čtyřmi pasažéry a Tarzan se jim rozhodne pomoct. Ale to by nebylo, aby se také neobjevil problém. Zákeřný lovec Tusker Hawkins spolčený s domorodci jim připraví pěkně horkou chvilku. Jednoduchý děj klasického dobrodružného snímku, ve kterém si roli Tarzana s chutí zahrál Gordon Scott a jak už dnes víme, udělal tak celkem šestkrát. Příběh má romantický nádech a typické humorné scény se zvířaty. Zde vyobrazený Tarzan vyniká chytrostí a vůbec neobvyklou inteligencí. I plavat kraula se naučil. Snímek je více konverzační, ale na 50. léta nic neobvyklého. Konec sice krapet postrádá logiku, ale budiž. Film pro celou rodinu, který neurazí ani dnes. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Toto ďalšie "tarzanie" pokračovanie vo svojej podstate jedinečné, nakoľko sa jedná o prvého farebného Tarzana, opäť v podaní Gordona Scotta a navyše hádam prvý diel, v ktorom sa neobjaví Jane. Takže množstvo špecifík, ktoré ale zatieňuje fakt, že kvalita produkcie sa nezvýšila a zaostala niekde v časoch prvých tarzanov, čo je skutočne na škodu. 55 % ()

Reklama

Reklama