Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

74letý ještěr jménem Leo a jeho želví kamarád se rozhodnou uprchnout z terária školní třídy na Floridě, kde žijí už desítky let. Poslední ročník základní školy viděný očima třídního mazlíčka. Unavený 74letý ještěr jménem Leo je ve stejné třídě na Floridě po celá desetiletí se svým želvým kamarádem. Když se dozví, že mu zbývá už jen rok života, plánuje útěk, aby si vyzkoušel život venku. Místo toho se ale zaplete do problémů svých úzkostných studentů, jako je nemožně zlý suplující učitel. (tribican)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (132)

Mackoun 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler, já to tušil. Ale nejlepší animák roku? Možná jen díky tomu, že jich zas tolik nebylo. Každopádně nikterak senzační animák, za mě lepší průměr. BTW - proč se v pohádkách musí neustále zpívat? Štvalo mě to už jako dítě a štve mě to dodnes… někdo už by s tím měl po všech těch letech trápení něco udělat! ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení, u kterého jsem se příjemně bavil a užíval si humor zaměřený i na dospělé publikum. Váhal jsem dokonce nad plným hodnocením, ale nakonec dávám méně a důvodem je muzikálová vložka. Slabá, zbytečná a kdyby nebyla, byl by výsledný film stabilnější. Jinak jde o velmi nenucenou a příjemnou zábavu. Volná adaptace Šarlotiny pavučinky, kterou se příběh lehce inspiruje a sám to několikrát přizná se opravdu povedla a na své si přijdou jak děti, tak i jejich dozor. ()

Reklama

anais 

všechny recenze uživatele

První půlka se znuděnou želvou a ještěrem Leem v akvárku je skvělá. V momentu, kdy film opustí princip "jeden víkend - jiné dítě", tempo a zábavnost trochu vymizí. A nebavili mě písničky, které děj nikam neposouvaly. Mám pocit, že do současných animáků už prostě moc nepatří, zvlášť když se film tváří jako soudobá, lehce nekorektní komedie, která čerpá spíš ze sandlerovsky uhozené komiky než klasického Holywoodu. Ale i přes těch pár nedostatků je to od Netflixu skvělý vánoční dárek pro děti ()

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Celkom prdel, fakt sme sa nasmiali. Ústredné duo jašter - korytnačka fakt vtipná dvojka. Potom je s jaštera detský psychológ a je to fakt fajn spravené. Riadne pobavili škôlkári, riadne srandovne ich nakreslili. Zápletka na konci taká nič extra ale ako celok závan originality a dobrého vtipu. Čo viac si priať pri animáku. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Nekomplikovaný animák, ktorý jednoducho funguje, a nielen vďaka jednoduchým scénam, ktoré dokážu pobaviť. Muzikálové prvky však nie vždy sedeli pre danú scénu. Jašterica Leo vás hneď dostane. Po dlhšom dobe nielen Netflix, ale aj Adam Sandler potvrdzujú, že keď chcú, tak dokážu na stôl položiť kompaktnejšie a homogénnejšie dielo. P.S.: Nikdy som nevlastnil drón, ale teraz už viem, že aký chcem kúpiť (vlastniť). Osobné hodnotenie: 83% (****) ()

Galerie (145)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama