Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

74letý ještěr jménem Leo a jeho želví kamarád se rozhodnou uprchnout z terária školní třídy na Floridě, kde žijí už desítky let. Poslední ročník základní školy viděný očima třídního mazlíčka. Unavený 74letý ještěr jménem Leo je ve stejné třídě na Floridě po celá desetiletí se svým želvým kamarádem. Když se dozví, že mu zbývá už jen rok života, plánuje útěk, aby si vyzkoušel život venku. Místo toho se ale zaplete do problémů svých úzkostných studentů, jako je nemožně zlý suplující učitel. (tribican)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (129)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, co jsem si to pustil, ovšem k mému překvapení je Leo animák s přesahem nejen pro děti, ale i dospělí si v něm to své najdou. Adam Sandler má skvěle napsanou postavu a svým přistárlým dabingem dokázal Leovi vdechnout velkou část svých sympatií. Velmi milé překvapení, které jsem si užil mnohem více než jsem mohl čekat a to jsem slyšel už předtím dobré ohlasy. V době kdy mě animáky úplně pouštějí je to o to cennější skalp. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu jsem přišel fakt jen náhodou, protože jsem strašnej nerd a potřeboval jsem si pustit v letadle do Arábie nějaký film, aby mě cesta rychle utekla. Narazil jsem kupodivu na tenhle film a dal jsem mu šanci. Já jsem byl z toho normálně vyšťaven a v letadle jsem u toho zíral s rozevřenými oči. Poměrně dlouhý, ale neuvěřitelně citový film, který se více staví i pro staršího diváka, který není nikdy starý na to si splnit sen a pomoc tomu druhému říct, jak to v životě chodí a co na sobě zlepšit. Úžasný muzikál plný písniček a hlavně úžasných ''babiččiných" rad, které Leo předává je prostě neuvěřitelné. Film se dost snažil o moderní dění v životě a trendy jak covid, Insta nebo Facebook a další podobné věci. Zakládá si i stavení profesorů, jak se mají ke svým žákům chovat. Úžasně si pohrál Leo i s rokem 2023 kdy Leovi bylo přesně 74 let což odpovídá věku, které si spočítal na svých rukou. Je tam celkem pár fóru, které pochytí zřejmě jen dospělák, když se snažil Leo dostát do krunýře ke Squirtlovi, nějaké to tetování a dabing Squirtla fakt stojí za to. Opravdu strašně příjemný, moderní, svižný, citově založený a přitom celkem roztomilý animák, který fakt dokázal vykouzlit úsměv. V zásadě dokázal říct, že věk sice dokáže potrápit, ale tenhle film tak jemně dokázal pomoci říct tak, jak by to mělo chodit. Tady prostě není co řešit. ()

Reklama

Sebule 

všechny recenze uživatele

Velice milé překvapení plné humoru. Film sází jednu hlášku za druhou a ještě k tomu má skvělý dabing. Tempo je adekvátní a skoro žádná scéna není zbytečná. Moc pěkná animace, jediné mínus za mě je, že uprostřed se to moc nepohnulo ten děj a motalo se to okolo toho samého. Hodnocení: 8/10 ()

swenyx 

všechny recenze uživatele

Okay, mám hodně smíšený pocity. Začátek filmu totální shit, nevěděl jsem co si z toho rychlého úvodu vzít, z random písničky ke dvoum třídním zvířátkům k náhradní učitelce, bylo toho moc a nedalo se vůbec odhadnout na co to kurva koukám. Ale po nějaké době se to uklidnilo a když jsme měli čas poznat více Lea a želváka tak to docela šlo. Bylo to místy vtipný a koukalo se na to dobře. Jen nechápu moc pointu toho sem cpát muzikál, bez těch písniček by to bylo lepší, navíc když ani nejsou chytlavý. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Po hudební stránce mě tento muzikál sice příliš neoslovil, ale to je asi jediná podstatná výtka, kterou k filmu mám. Protože příběh se mi líbil, zvolená témata mě zaujala, jejich zpracování jsem si užil, a i když jde v podstatě o to, že tu jeden boomerský ještěr kvalitně plní práci školního psychologa a hlavní myšlenka filmu by se dala shrnout do jedné věty („Když máš nějaký problém, tak je nejlepší se s ním někomu svěřit.“), je to celé tak nějak hezky zaobalené, sympaticky lidské a většinou i vtipné - takže jako rodinná komedie pro mě film fungoval. I ta animace byla ucházející. Zkrátka i pro mě byl Leo docela milé překvapení. 7,5/10 ()

Galerie (145)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama