Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

74letý ještěr jménem Leo a jeho želví kamarád se rozhodnou uprchnout z terária školní třídy na Floridě, kde žijí už desítky let. Poslední ročník základní školy viděný očima třídního mazlíčka. Unavený 74letý ještěr jménem Leo je ve stejné třídě na Floridě po celá desetiletí se svým želvým kamarádem. Když se dozví, že mu zbývá už jen rok života, plánuje útěk, aby si vyzkoušel život venku. Místo toho se ale zaplete do problémů svých úzkostných studentů, jako je nemožně zlý suplující učitel. (tribican)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (132)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Skvělý animák, docela se divím, že nejde do kin.. Je to zábavné, zajímavé a poučné - už dlouho jsem se u animáku tak nenasmál, zároveň to má vynikající animaci a nemluvě o předškolácích. Leo je ještěr, který se postupně skamarádí s celou třídou dětí a nakonec i neoblíbenou učitelkou, paní Malkin. Konec je sice očakávatelný, ale jinak je to velmi svěží animovaná komedie pro celou rodinu, hodně čerpajícíi ze současných trendů (například chytré telefony, dron a tak). A dokonce jsem přežil i to, že je to muzikál, částečně. Velmi milé překvapení při konci roku...90% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pekné, farebné, Sandler iba hlasovo takže super a hlavne ostal jeho štýl. Problémom sú spevavé scény, tie by som kľudne vystrihol, ale inak ak chcete vidieť príbeh starej jašterice a nemáte chuť zrovna sa pozerať na svoju učiteľku slovenčiny, tak je to vhodný kúsok. A na netflix dokonca prekvapujúco aj bez genderových štúdií. ()

Reklama

cernakus 

všechny recenze uživatele

Jediná slabina jsou, jak zde píší jiní, úísně. Jinak tohle je film, jak z Pixarovských zlatých let. Nadčasový, zábavný, nenucený, rodinný, hluboký, dětský i dospělý. Postavy jsou perfektně napsané, nejsou vůbec Hollywoodsky schematické a přirostou vám k srdci. Sandlerův ještěr jede koncert a Burrův želvák mu skvěle přihrává. Oceňuji, že "záporák" došel k prozření už ve dvou třetinách filmu a Sandler prostě válí a snad se konečně láme ta jeho nezasloužená negativní pověst, protože on je opravdu dobrý nejen herec, ale i scénárista a komik. ()

Mackoun 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler, já to tušil. Ale nejlepší animák roku? Možná jen díky tomu, že jich zas tolik nebylo. Každopádně nikterak senzační animák, za mě lepší průměr. BTW - proč se v pohádkách musí neustále zpívat? Štvalo mě to už jako dítě a štve mě to dodnes… někdo už by s tím měl po všech těch letech trápení něco udělat! ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Leo je 74letý ještěr co zjistí že se dožívá 75 let a chce ještě něco zažít než zemře. První chce utéct do divočiny pak si to rozmyslí a radí dětem s problémy pak radí i suplující učitelce a ta se ho chce zbavit. Na můj vkus je tam strašně moc písní a minimálně 100 krát tam zazní slovo úžasný ani vtipy se moc nepodařily navíc ty prvňáci vypadají jak mentálně postižení a Netflix si  tam opět narval ty feministické hovna nějak nechápu ani smysl toho, když kluk zpívá o menopauze . 2 hvězdy za toho poníka jedna navíc za film. 60 procent P.s. proč ta želva mluvila jak buzna? ()

Galerie (145)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama