Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

74letý ještěr jménem Leo a jeho želví kamarád se rozhodnou uprchnout z terária školní třídy na Floridě, kde žijí už desítky let. Poslední ročník základní školy viděný očima třídního mazlíčka. Unavený 74letý ještěr jménem Leo je ve stejné třídě na Floridě po celá desetiletí se svým želvým kamarádem. Když se dozví, že mu zbývá už jen rok života, plánuje útěk, aby si vyzkoušel život venku. Místo toho se ale zaplete do problémů svých úzkostných studentů, jako je nemožně zlý suplující učitel. (tribican)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (132)

Brooks 

všechny recenze uživatele

Animačne druhá liga, ale obsahovo sa Leo trafil do čierneho. Vôbec nie typická sandlerovská somarina, ale pekne napísaný, edukatívny, emocionálne hrejivý príbeh pre celú rodinu, s vyváženou kadenciou hrubozrnného humoru a dojemných detských spovedí. Vyčítať sa tomu dá len repetetívnosť v prostrednej časti, neškodilo by skrátiť o 15 minút. 4* ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Upřímně řeknu, že konec byl spíše průměrný, ale to nic nezmění na tom, jak moc mě Leo překvapil. Pokud nebudu počítat Spider-Verse, musím souhlasit s některými názory, že tohle je pro mě dost možná i animák roku. Skvěle napsané, dojemné, zábavné a moc hezky naanimované dobrodružství pro celou rodinu. Takže vůbec nemám problém tomu těch pár nedostatků odpustit. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Béčkový animák s průměrnou animací, který je "jiný" jen díky hudebními čísly. A ty jsou tak nudné, že filmu spíše ubližují a bez nich by byl Leo sice stále jen průměrný animák, ale alespoň bych si nechtěl v první třetině, kde se zpívá fakt skoro furt, urvat uši. Jako každý animák, i Leo nese nějaké to poselství pro děti, ale vzhledem k solidním vtipům to přežije o dospělý divák. Průměr. ()

Mackoun 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler, já to tušil. Ale nejlepší animák roku? Možná jen díky tomu, že jich zas tolik nebylo. Každopádně nikterak senzační animák, za mě lepší průměr. BTW - proč se v pohádkách musí neustále zpívat? Štvalo mě to už jako dítě a štve mě to dodnes… někdo už by s tím měl po všech těch letech trápení něco udělat! ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci animák z dielne Netflixu, čo sa až veriť nechce. Zábava aj pre malých aj pre veľkých, pozerali sme s dcérkou a páčilo sa to od prvej minúty obom. Odporúčam, ďaleko lepšie ako posledná kinoprodukcia od Disney prípadne noname spoločností s výnimkou Pixaru, ktoré je stále samozrejme dokonalý. ()

Galerie (145)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama