Reklama

Reklama

Vítejte na dostihové dráze v Tor di Valle v Římě. Všichni už jsou tady. Paňák, Pomajz, Felice, advokát De Marchis, řezník Masíčko a obrovská spousta jim podobných bláznů. Všem totiž učarovalo jedno jediné - koně. Tedy spíš je fascinuje sázení na ně. Život sázkaře ale není lehký. Před každým závodem musí sehnat co nejvíc peněz a je pro to schopen udělat opravdu cokoliv. A na koho vsadí? Přece NA VÍTĚZE! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (40)

Zazie 

všechny recenze uživatele

Typická italská komedie, která ale narozdíl od jiných italských komedií naštěstí postrádá vulgárnost. Skvěle vybrané typy (nebo spíš týpci?), z nichž mě vždy spolehlivě dostane manekýn Paňák - od té doby vím, že okouzlující úsměv lze vyrobit šťouráním se párátkem v zubech. A jak už tady bylo několikrát zmíněno - u tohoto filmu doporučuji dabing: že se dá italská kadence předabovat do češtiny a má to smysl a je tomu rozumět, to tedy klobouk dolů. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ne zrovna moc vtipná komedie, o dostizích a závislích lidech. Film je sice poměrně svěží ale jako celek se děsně táhne a polovina pasáží není ani moc vtipná. Ale konec to poměrně zachraňuje, Steno už má za sebou mnohem, mnohem lepší kousky. Tohle je kus na který rychle zapomenete a asi si to už nepustíte. ()

Reklama

kyLuke 

všechny recenze uživatele

Hned úvodní titulky s lehce zadýchaným klusáckým motivem prozrazují že nepůjde o žádnou šíleně nemožnou komedii(tím myslím s dávkami sci-fi),ale také prozrazuje že nepůjde o žádný poklidný film,ale bláznivou komedii.To co si divák od "Dostihové horečky" už od začátku myslel se rozhodně splnilo.Neuvěřitelně skvělá a bláznivá komedie o sázkařích na "koníčky".Nemám co vytknout neboť se tento film řadí na italskou komediální "extratřídu" a nevím zda tento film není snad nejlepší italská nenáročná komedie(vcelku potom asi ne,neboť filmu silně konkurují komedie s Budem Spencerem a Terencem Hillem).Dostihová horečka je film o velké lásce k sázení a celek děje je jednoduchý,neboť vypráví pouze o tří přátelích "Paňákovi,Pomajzovi a Felicovi",kteří si chtějí vydělat.Hudbu tentokrát neskládali italští bratři Guido e Maurizo de Angelis,ale méně známí přátelé Fabio Frizzi a Franco Bixio. Jejich hudební motivy se v podstatě skládají jen ze tří písní,takže ne nějak náročné hudební motivy,ale na druhou stranu se stále opakují skvěle a nezaměnitelné a především velmi originální hudební motivy.Proto všechno jsem si film "Dostihová horečka" velmi oblíbil a když k tomu přičtete skvělý český dabing,vznikne nezapomenutelná itaslká "extratřída". ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto odpocinkova a jednoducha zabava, kde nazev je naprosto presnej. Tady nejde o nic jinyho, nez jak banda sympataku neustale sazi na kone, neustale prohravaj a tak neustale shanej dalsi prachy. Takze bud sledujem dostihy a zurivy fandeni a nebo perfektni ochcavky kuli ziskani penez. Takze po case uz to zacne bejt lehce stereotypni, ale zachranujou to perfektni herci v cele s Montesanem. Jednoduse receno, bavil jsem se vic, nez jsem cekal a par scen je fakt ultimatnich, takze spokojenost. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je v mnoha směrech horor: v nich také postavy dělají věci, které by soudný člověk neudělal, přestože je naprosto zjevně co mají udělat!!! A pak z tohoto konání mají samozřejmě problémy... :-) V našich televizích na tento film narazit je celkem problém (přes výborný dabing - zejména Postránecký exceluje), takže jsem ho neznal. Tak či tak, není to úplně něco, z čeho bych se úplně vyvrátil, spíš mi to připomínalo pana účetního. A toho taky zrovna moc nemusím. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Římě, na koňských závodištích Agnano (předměstí Neapole) a Tor di Valle (předměstí Říma). (Rattus Rattus)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno