Reklama

Reklama

VOD (1)

V blízké budoucnosti dostane pilot dronu rozkaz přesunout se do válečné zóny, kde mu má velet android v přísném utajení – a společně pak musí zabránit jadernému útoku. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (189)

sQelle 

všechny recenze uživatele

Je to asi daň, že většina akčních dějů z VOD jsou takové plytké. Zaplacené velké jméno v podobě Anthonyho Mackieho není prostě vše. Příběh je takový prázdný a už vůbec tomu nedodává na plnosti natočené scény v naprosto prázdných objektech, kde v okolí 70 metrů, je stůl se třema vojákama a jinak nic. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Béčkové, laciné a hloupé. Přemýšlím, zda má Anthony Mackie vyhodit svého agenta nebo mu vlastně poděkovat, že hraje ve filmech, kde on je asi to nejlepší, co na obrazovce uvidíte (všimněte si, v jeho filmech nejsou žádné sexy modelky, chlapec si to pojistil). Za čárou je prostě špatný film, který podtrhuje sterilitu a neschopnost vymanit se z béčko/céčkových vod skoro všech scifi snímků, co se objeví na Netflixu. Zajímalo by mě, jak jejich oddělení vybírají a schvalují náměty. Proti tomuhle je Old Guard pecka. Škoda. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po všech směrech béčkové, ale na pohled ne úplně špatné a s ucházející akcí. Bohužel vše je prezentováno tak smrtelně vážně, až se divák chtě nechtě musí smát a více si uvědomovat celkovou umělost a hloupost, jak je film prezentován. Je to docela škoda, protože potenciál, na nenáročné béčko tu určitě byl. ()

Dejvecd 

všechny recenze uživatele

Nová Netflixovka je zároveň prvým filmom z roku 2021 ktorý som si mohol pozrieť. Neľutujem toho. Tento film má veľmi pekný vizuál a zaujímavo vymyslenú krajinu ktorú po čase odhaľujeme. Bojové scény sú veľmi pekne vyobrazené, aj keď upozorňujem, krv tu strieka naozaj hojne. Čo sa týka postáv tak Harp je celkom v pohode a baví vás sledovať jeho emócie, keď prvý raz na vlastné oči uvidí prestrelku a krvavé mŕtvoly. Celý jeho vývoj, ako sa pomaly mení z bezcitného hajzla ktorý odpaľuje rakety z bezpečia veliacej základne a je mu jedno koľko životov pre to stratí na človeka ktorý sa snaží zachrániť každý jeden nevinný život. Ku Leovi už taký kladný postoj nemám. Zo začiatku vyčíta Harpovi jeho predchádzajúce “chyby” pri ktorých prišli o život nevinný ľudia a potom sa snaží pre (spoiler) dobro ľudstva zhodiť atomovku na Ameriku? Táto postava bola vo filme dosť chaoticky premyslená a nepotešila ma tak ako Harp. Avšak herecké skúsenosti Anthonyho Mackieho ktorý sa s touto postavou popasoval výborne a zahral Lea presne tak ako mal sa súdiť nedajú. Čo sa týka samotného deja bol dosť zaujímavý ale rovnako ako pri filme Tenet sa mi zdal trochu chaotický. Avšak za mňa ide o vpoho film ktorý si zaslúži vašu pozornosť. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Klasický Netflix film z ranku, ahoj potřeboval bych budget na tenhle béčkový akčňák o klasickym motivu člověk vs stroj a kravaťáci od Netflixu po přečtení námětu řekli shit, we’re in. Výsledkem je béčkový film, který se bere moc vážně a jehož twisty jsou samoúčelné a příliš předvídatelné, až to bolí. Damson Indris chvílemi vypadá jakl fotbalista Ousmane Dembélé. 2* ()

Galerie (45)

Zajímavosti (9)

  • Tento film obsahuje několik podobností se sériemi Avengers a Captain America co se týče postavy Lea. Anthony Mackie, který též hraje v těchto filmech, je několikrát označen jako „Cap“ (Kapitán – Kapitán America) a „War machine“ (postava, kterou v MCU hrál (Don Cheadle). (kesinaa)
  • Kapitán Leo (Anthony Mackie) zmíní ve své první scéně s poručíkem Harpem (Damson Idris), že Harp má nalétáno 56 000 letových hodin. Pokud by to byla pravda, musel by Harp létat 12 hodin denně po dobu 13 let, což vzhledem k jeho věku a teprve tříleté službě není možné. (kesinaa)
  • V scéne s deťmi v sirotinci je v pozadí okrem ruštiny počuť aj maďarčinu. (Mamut)

Reklama

Reklama