Reklama

Reklama

V zemi

Trailer

Vědec, který zkoumá složení půdy, vyrazí do pralesa hledat kolegyni. Cestou ale odhalí nečekaně temnou stránku matky přírody a brzy se nad ním začnou stahovat mračna. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Reverse01 

všechny recenze uživatele

HUDBA- Clint Mansell 1) Return To The Green. Film začínal ako dokumentárny film dvoch ľudí, ktorí sa vybrali do lesa niečo skúmať. Neskôr prišla snaha o niečo mysteriózne a vy sa budete snažiť zapojiť všetky svoje schopnosti na pochopenie legendy, prečo? pretože tomu chcete veriť. Celý príbeh však od začiatku zlyháva, nebolo to vôbec tajomné ako pán režisér zamýšľal, približne v strede filmu príde ďalšia snaha a to o horor/thriller, čo tiež nevyjde možno na pár minút, kde ste v napätí, keď týpek chodí po lese zo sekerou v ruke (malý spoiler), ale to je všetko. Potom tu máme nezmyselné LSD scény, ktoré sa objavujú častejšie ako v akomkoľvek filme o drogách, jedine čo bolo vtipné bola postava Martina. Tento človek mal nešťastné zranenie nohy, ktorú mu tam vylepšovali asi 3x, ďalší kandidát na Ježiša. V neposlednom rade tu máme herecké výkony, tu by som spomenul asi "výkon" Ellora Torchia, ktorá to zahrala hrozne, mňa by vážne zaujímalo kto z tých ľudí povedal: "hráš to dobre, berieme ťa do tohto filmu". Čo môžem pochváliť sú zábery z lesa, kde je počuť spev vtákov a proste máte pocit akoby ste v tom lese reálne boli, a teraz zniem ako totálny lesofil ale snažil som sa nájsť niečo pozitívne okrem hudby. Bohužiaľ ani Clint sa tu síce nepredviedol akoby som si želal 40% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Wheatleymu se při folk-hororu vyrůstajícím z kořenů mýtů, vědy a přírody stalo něco, co bych u něj nečekal. Po přejezdu z pole do lesa se ztratil v šedém hvozdu ordinérnosti a chtěl bych zdůraznit, že WoodTek se stroboskopy a DJ Mansellem rozhodně nepovažuji za něco speciálního. Malleus maleficarum. Fungus. Falus.. ()

Reklama

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle nějak by vypadal film kdyby ho natočila Greta s voliči Pirátů.  Tak, že na světě je epidemie a chlápek jde do lesa  do jakési výzkumné stanice tam nabere ženskou a jdou do lesa (nečekaně kam jinam) navštívit jinou ženskou co se tam čemusi věnuje. Po cestě narazí na prázdný stan a jednoho magora co zde zabíjí lidi, aby je obětoval jakémusi kameni tak je chce oba zabít  tak mu utečou a narazí na tu ženskou následuje plot twist i ta ženská je magor akorát ona je hodnější ona chce zabít jen toho chlapa. Pak tu máme halucinogenní záběry kde jde vidět úplné hovno a les jich nechce pustit zpět , aby si to z ničeho nic rozmyslel a nakonec je pustil   a konec . Jinak ten chlap co zde vystupuje je ostuda mužského pokolení větší sračku nenajdete momentálně v hororech kdyby tam bylo malé mimino a plazilo se tam celý film předvedlo by více a bylo by to zážitnější.  P.s. tento režisér točí za 2 roky Mega 2 už nyní se bojím. Ty 4 a 5 hvězdičkové komentáře jsou nejspíše od uživatelů co si předtím něco vzaly. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nepopieram. Divný film. Ale hoci extra divné filmy nevyhľadávam, tento ma bavil. Nepredáva svoju kožu lacno, ale ak sa naladíte na správnu vlnovú dĺžku, určite si prídete na svoje. Napokon z toho vyšla zaujímavá kombinácia folk hororu (Ben Wheatley jeden natočil už v r. 2011, aj keď je otázne, do akej miery je Zoznam smrti čistým folk hororom), lesného hororu, čarodejníckeho hororu, ekohororu a čohosi čudne psychologicko-psychedelického (hororového?). A rozhodne aj niečo medzi exploitationom resp. možno azda i hixploitationom. Ak máte slabosť pre nohy, nepozerajte to. Opakujem: nepozerajte to! Občas som sa nechytal, ale väčšinu času som si to naliehavo užíval. Smelo do toho. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Film som pozrel so synovcom po návrate z cudziny,kde je tých prisťahovalcov podstatne viac ako u nás a smiali sme sa ňom ale že prvú ligu...ujo sekeráčik bol taký dement že ho nenapadlo zrušiť ani fotopasce ani mikrofóny, ale pochodeň zadzigal lepšu ako ultras CZ Belehrad ri derby s Partizanom...co ci mece, možno artové, možno iné, kamera a snaha ušli ale za týmto projektombudú hľadaťčo to iba "fajnšmekri"..ale po pol litry Jamesona na uvítanie, toto bolo moc na dvoch ľudí ktorí film zbožnujúa delí ich 20 rokov života.... ()

Reklama

Reklama