Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Režisér John Waters přináší zvrat do každodenní průměrnosti života na předměstí. Ve veselé satiře Šest vražd stačí, maminko! uvidíte Kathleen Turner v roli zdánlivě dokonalé hospodyně Beverly Sutphin, která se nezastaví před ničím, aby zbavila okolí každého, kdo nedodržuje její morální kodex. Šest vražd stačí, maminko! je provokativní, ostrá komedie, u které se nepřestanete smát! (Magic Box)

(více)

Recenze (65)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola solídna sračka :D No a ak je tento film o sériovej vražedkyni naozaj podľa skutočnosti (myslím obsahovo - nie formou podania, lebo toto je jedna obrovská, sarkastická absurdita, totálne pritiahnutá za vlasy), tak to ma poser. P.S.: Herecký výkon Kathleen Turner je fakt výborný! Objektívne na tri, ale Ja pre tento krát veľmi rád prihodím .. ()

Tanmut 

všechny recenze uživatele

Ačkoli ten film operuje s mnoha klišé, všechna jsou vlastně tak trochu mimo; mají parodický potenciál, ale nadsázka nejde do absurdna, spíš se všechno děje tak normálně a přirozeně, že si jeden ťuká na čelo. Už jen ta premisa: vraždy za maličké neřesti, kvůli kterým by jeden vraždil. Proces je krásná ukázka rétorických (a nepřípustných) kliček, kterými seriáloví Perry Mason, Matlock a já nevím kdo usvědčovali vrahy, ovšem opět naruby. Kathleeen Turner jako dokonalá manželka a máma byla opravdu k zulíbání ()

Reklama

Pokri 

všechny recenze uživatele

Silné momenty to má, ale je ich pramálo a Watersov humor mi očividne nesedí, čo som zistil už v plameniakoch. Tam som však kvitoval, že ma dokázal zhnusiť a zaskočiť, toto je divácky určite prístupnejší film, ale aj nudnejší. Pravdupovediac, neviem či ma mali baviť repliky alebo teatrálnosť vrážd, každopádne to vo všetkých rovinách zostalo mdlé. Nefungovalo to ani ako vážny film, ani ako čierna komédia, to by bolo treba viac tlačiť na pílu spoločenskej nekorektnosti. ()

Dombzila 

všechny recenze uživatele

Serial Mom je slashero-komediální blbůstka o klasické americké matce, která má ovšem jedno velké tajemství. Je to silně zábavná podívaná plná jednoduchého amerického humoru, který zde skvěle funguje. Musím vypíchnout naprosto úžasný výkon Kathleen Turner, protože právě ten dost táhne celý snímek nahoru. Dost fajn jsou také vraždy, kterých je dostatek a jsou zábavné a neodfláknuté (obzvlášť umlácení jehněčí kýtou). Ve finále se tak jedná o ne moc známý klenot, který luxusně pobaví a hravě zabije nudný večer. 70 % ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Průměrná krimi-komedie se "sériovou mámou", která si bere osobně a až doslova věty typu "to je na zabití, já ji zabiju a chci, aby umřel/a". Ano, mohlo to být ještě zajímavější, ale mě to sedlo, protože takováhle blbost, kde vulgarity a drobné vnitřnosti jsou používány s humorem a vtipem a ne k laciné bezúčelnosti (jak už je, bohužel, zvykem), se zase tak moc nevidí. ~~~ Rozhodně si odteď dávejte bacha, abych vás nenačapal, jak urážíte zubaře, žerete živé bytosti, nepoutáte se v autě, porušujete nepsaná módní pravidla nebo, nedejbože, NETŘÍDÍTE ODPAD! Protože to, to je fakt na zabití. ~~~ "Vůbec netřídí odpad. Nesnáším jí." "A jak já ji nesnáším, někdo by ji měl zabít." "Pro dobro planety by měla umřít..." ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Film, který Chip (Matthew Lillard) sleduje na kazetě, je Blood Feast (1963). (JasonIX)

Reklama

Reklama