Reklama

Reklama

VOD (1)

Boba Fett se musí vypořádat s dvěma velmi rozdílnými hrozbami. (Disney+)

Recenze (58)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Noční Tatooine mě vzrušuje snad ještě víc, než pohled na to město za světla všech sluncí. A prostřihy na Kamino to celé jen umocňují. Vážně žeru nostalgii podanou surovým způsobem. Tak jiným, než filmová prasologie 7-9.  Rancorn nemohl přijet s větší bestií, než je samotný Danny Trejo. To bylo to nejlepší filmové spojení bestie s člověk všech dob. Tuskenů mi bylo líto, ale nahradila je nová jízda. Mladiství delikventi včele se sexy Sophie Thatcher. To beru. Nemůžu si pomoci, ale už jen kvůli souboji Boba Fetta s Krrsantanem dávám plný počet. Tohle surové podání SW universa beru všemi deseti. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mňa dosť rozpačitá epizóda, poriadne ani neviem, čo si o nej mám myslieť, je taká nijaká. Nablýskaný dizajn speederov sa absolútne nehodí k celkovej potemnelej vizualizácií seriálu, no vlastne keď sa nad tým zamyslím, nehodí sa to ani do Star Wars univerza vo všeobecnosti. A to ešte nehovorím o tej naháňačke, ktorá bola hrozne nezáživná. Huttovia sa konečne odhodlali prejsť do ofenzívy a tak vyslali do boja Black Krrsanta, aby nadobro skoncoval s Bobba Fettom, čo sa mu však nepodarí. Skutočnosť, že sa dvojčatá zriekli svojho nároku a zároveň ponúkli Rancora ako výkupné za Wookiea, nemení nič na fakte, že sa Boba Fett bezprostredne rúti do područia rysujúceho sa vojnového konfliktu, ktorý rozhodne o tom, kto si nakoniec obháji svoj nárok na Jabbove dedičstvo na Tatooine. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem zmatený. Po dvou naprosto dokonalých audiovizuálních zážitcích dostaneme honičku na spídrech, která vypadá jako ze špatného snu. Minule jsme tu měli vlakovou loupež (!), která musela být náročnější a vypadala skvěle. Zpomalené a nereálné spídry byly ale děsné. To samé ten komparz nové Bobovi ochranky, znovu sáhli po nějakých neznámých hercích a bylo to z toho hned cítit. Navíc hlavní děj nic moc. Pokud toto je uzavřená dějová linka s Wookie lovcem a Hutty, tak jsem dost zklamaný. Ještě to je dnes na čtyři hvězdy, ale opravdu s odřenýma ušima... ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Boba fett legendy: Největší borec a antihrdina z celé ságy, jeho jméno je po galaxii známé a každý k němu chová respekt i strach když ho vidí. Boba fett aktuální éra: No... V Mandalorianovi to vypadalo nadějně, pak náhle v seriálu otočil o 180 stupňů a je naprosto useless bojovník a prakticky naprosto neznámý bojovník jehož jméno říká naprosté nic... Jo, a taky správnej chlap, takovej Geralt prakticky, akorát bez skillu. Celej tenhle seriál je naprostá diskredibilita původní legacy Boba Fetta, je to naprosto, a teď doopravdy i dle nových SW měřítek, useless charakter. No nic, pokud chci kvalitu, holt počkám na Mandaloriana. A opravdu, nejde jen o to, že Fett je prostě jinej, ale doopravdy to psaní, dialogy a akce nejsou žádná kvalitní práce - což na konci této epizody jen potvrdilo, že epizodu dělal Robert Rodriguez. Mimochodem, neustálé sundávání a nasazování helmy je supr taky no. Alespoň cameo Dannyho bylo pěkný. Každopádně gratuluji, povedlo se jim zničit naší jedinou postavu, kterou jsme respektovaly stejně jako Vadera. ()

Stingray 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda asi konečně začíná rozehrávat hlavní příběh. Pykové budou pykat! A tušim, že Bobba se do Mos Espa nebude nechat nosit na nosítkách..rýsuje se velmi zajímavej “dopravní prostředek”! Jen mi dost vadila ta honička, narozdíl od minulé super jízdy s vlakem na speedrech mi tohle přišlo jako pronásledování šlapacího auta důchodcovskejma elektrovozíkama.. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Obraz, který zničí jeden ze speedrů během honičky, je tzv. koncept art od dvorního tvůrce světa Star Wars Ralpha McQuarrie. (Veskoslav)
  • Boba (Temuera Morrison) řekne své mladé motorkářské partě, aby sebrala svůj „Gak“, což bylo slovo, kterým členové štábu, kteří pracovali na původní trilogii Hvězdných válek, označovali náhodné kousky technologie. (LUKICKK)
  • Během pronásledování speederů jsou vidět následující typy droidů: protokolární droid, astromech (R2) jednotka táhnoucí vozík, pit droid, několik myších droidů a droid ES-PSA Rickshaw. (LUKICKK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno