Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní společnost ovládá kult krásných žen. Betty má smůlu. Se svými tlustými brýlemi, špatnou pletí a nemožným účesem se mezi krásky rozhodně neřadí. Betty je prostě ošklivá. Betty pracuje v módním domě Eco Moda. Je pracovitá a zodpovědná a nesporně také schopná, ale krásy moc nepobrala. Betty je odsouzena do role chytré ošklivky, kterou její krásné kolegyně neustále ponižují; cítí se osamělá a touží po lásce. Zamiluje se právě do toho nejméně dostupného muže - samotného prezidenta společnosti, syna jejího zakladatele a velkého záletníka Armanda Mendozy... (Pawlinkaaa)

(více)

Recenze (203)

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Neříkám, že v kontextu ostatních telenovel je to odpad, ovšem v kontrastu se vším ostatním ano. Vyvolalo to masivní kopírování konceptu od ostatních televizí včetně TV Prima, vyvolalo to dojem, že ráz telenovel se změní (teda aspoň do chvíle, než se ukázalo, že ústřední hrdinka byla přeci celou dobu krásná (ošklivé káčátko). Beautiful all along, skvělý a příhodný anglický výraz pro tuto situaci. Skvělý a příhodný anglický výraz pru tuhle telenovelu by byl třeba shit. ()

Vesman 

všechny recenze uživatele

Ano, přiznávám se, tuhle telenovelu jsem sledoval a to dokonce její značnou část, ptáte se proč...v základu to byla stejná bbost jako ostatní podobné produkty, ale aspoň tam bylo relativně dost momentů, u kterých jsem se nasmál, proto hodnotím tak jak hodnotím. Naívc všimli jste si, že na IMDB má ošklivka hodnocení 8 z 10? ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

,,Nemůžu uvěřit tomu, že jediné řešení které máme je tohle! .... Ta žena, která sedí tam v té místnosti, je přece člověk, který si nezaslouží, abych ji jen tak sváděl, okouzloval a hrál si s jejími city a pak ji zahodil, jako by to byla hračka, nechal ji na smetišti, to by přece bylo svinstvo!" Je to svinstvo! Já se totiž při tom svádění vždycky děsně bavila! Hanba mi! ()

cherita 

všechny recenze uživatele

Svého času jsem to viděla úplně komplet v původním znění a mám na to samé příjemné vzpomínky. Ano, je to zbytečně natahované, místy nehorázně uřvané a s papundeklovými production values. Ale je to natočeno s takovou mírou vtipu a nadsázky, o jaké si třeba mexické telenovely typu Esmeralda můžou nechat jenom zdát. Romantická linka příběhu je dost slabá a ústřední dvojice působí celou dobu spíš jako dobří přátelé než milenci, ale jako situační komedie je to celkem funkční. Všechny postavy jsou natolik afektované a ujeté, že buď vám hned zkraje budou lézt na nervy tak, že to rovnou vzdáte, nebo si je po čase zamilujete a dotáhnete to s nimi až do konce, jako se to stalo mě. Jo a Betty mi přišla mnohem hezčí před tou proměnou než po ní. ()

Galadriel odpad!

všechny recenze uživatele

Na tuhle (doplňte si sami svůj oblíbený velmi sprostý výraz) se dívaly téměř všechny moje spolužačky a po jednom neuváženém slibu mě přemluvily, abych se také na 10 minut podívala. Lidi, to byl děs. Jsem poznamenaná až do konce života a nevím, jestli kvůli tomuhle zážitku nebudu mít jednou problémy ;-) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • Poté, co si v seriálu chtěl obchodník s textilem pojistit slibné obchody s Eco Modou a nabídl Betty peníze za její pomoc, napsal tvůrci seriálu nesouhlasný dopis prezident Kolumbie Andrés Pastana. (HappySmile)
  • Seriál se vysílal v 15 zemích světa. (HappySmile)
  • V Ekvádore mala telenovela taký úspech, že kvôli jednej časti dokonca prerušili oficiálne stretnutie vlády. (krasomama)

Související novinky

Můj další řecký příběh

Můj další řecký příběh

23.06.2006

Existuje mnoho příběhů o ženách či dívkách, které z ošklivé kačeny se změnily na krásné labutě. Za všechny třeba Ošklivka Betty, Když jedna bota sedí, Popelka (a všechny ty filmy na ní založené,… (více)

Reklama

Reklama