Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní společnost ovládá kult krásných žen. Betty má smůlu. Se svými tlustými brýlemi, špatnou pletí a nemožným účesem se mezi krásky rozhodně neřadí. Betty je prostě ošklivá. Betty pracuje v módním domě Eco Moda. Je pracovitá a zodpovědná a nesporně také schopná, ale krásy moc nepobrala. Betty je odsouzena do role chytré ošklivky, kterou její krásné kolegyně neustále ponižují; cítí se osamělá a touží po lásce. Zamiluje se právě do toho nejméně dostupného muže - samotného prezidenta společnosti, syna jejího zakladatele a velkého záletníka Armanda Mendozy... (Pawlinkaaa)

(více)

Recenze (203)

cariada 

všechny recenze uživatele

Ze záčátku jsem to nesledoval a ani jsem to neměl v úmyslu ale kolega v práci přišel jednou s tím ,že zrovan dneska se změní a bude krásná ,tak jsme na to všichni čuměli a ona se opravdu změnila ,ale k horšímu ta proměna přišla až mnohem dýl. Přesto jsem ani nevím proč pak na to koukal asi to bylo v tom ,že to bylo hodně humorný. ()

dinho_ 

všechny recenze uživatele

Několik dílů jsem shlédl. - Z nudy. A byl jsem natom "závislý", i když se to natahovalo jak kaše a nic převratného to nebylo. Existují ještě horší telenovely. Dvě hvězdičky dávám zato, že jsem vydržel sledovat několik dílů a celkem mě to nenudilo. Nevím, co by to s mým žaludkem udělalo teď, ale před lety bych to na 15% rozhodně neviděl, spíše něco kolem 50. Jinak nechci někomu šahat do svědomí, ale někteří z vás hodnotících jste neviděli ani jeden díl a odpad dáváte už na základě žánru - telenovela. ()

Reklama

Alenkita 

všechny recenze uživatele

Autorka "původní" myšlenky musí být už milionářka. Těch verzí co už vzniklo. Mexickou verzi pro změnu uctívají Rumuni, Řekové... Telenovela je vlastně do jisté míry nebezpečný žánr. Tváří se že šíří lásku. Ale co posedlosti (!!) si telenovelní herci po světě získají! A kolik hlubokých poselství o tom, že nezáleží na vzhledu a postavení dokáží předat zámožné latinskoamerické představitelky "ošklivek" s haldou vizážistů v zádech :) Nu což, snad alespoň některé ženě tento seriál v něčem pomohl (a nemyslím tím herečce ke slávě). ()

aileen.bp 

všechny recenze uživatele

Proč tolik odpadu? Protože je to telenovela? Soudě podle komentářů si někteří z vás přečetli pouze název a ihned dospěli k závěru, že jediný rozdíl mezi touto a "běžnou" telenovelou je pouze v tom, že tentokrát o své štěstí nebojuje kráska, jenže tomu tak opravdu není. Tento seriál má šmrnc, vtip a uznávám, někdy i hloupé dialogy, ale postavy jsou lidské, nikdo není dokonalý a ani zlý, jak to v počinech tohoto žánru bývá. Hlavní hrdinka celou novelu nefňuká, jak je k ní život nefér, nejsou zde vraždy, vyměněné děti, závažná rodinná tajemství, a jak už jsem řekla, každá z postav má něco do sebe. ()

Džejkop odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím jestli to tvůrci myslí vážně nebo si dělají z celého žánru telenovel nezřízenou srandu. Předpokládám, že to myslí vážně, v tom případě je to opravdu ostuda. Kdyby to měla být ta druhá možnost, pak by se dalo uvažovat o lepším hodnocením (asi tak o jedné hvězdě za totální úpadek). A dokonce bych to mohl brát jako totální kravinu vysmívající se všemu a všem, kterou natočila banda zhulenejch středoškoláků, pak bych dal tak za pět :) . ()

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • V Ekvádore mala telenovela taký úspech, že kvôli jednej časti dokonca prerušili oficiálne stretnutie vlády. (krasomama)
  • Poté, co si v seriálu chtěl obchodník s textilem pojistit slibné obchody s Eco Modou a nabídl Betty peníze za její pomoc, napsal tvůrci seriálu nesouhlasný dopis prezident Kolumbie Andrés Pastana. (HappySmile)

Související novinky

Můj další řecký příběh

Můj další řecký příběh

23.06.2006

Existuje mnoho příběhů o ženách či dívkách, které z ošklivé kačeny se změnily na krásné labutě. Za všechny třeba Ošklivka Betty, Když jedna bota sedí, Popelka (a všechny ty filmy na ní založené,… (více)

Reklama

Reklama