Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co detektivka Mare Sheehanová zareaguje na telefonát týkající se zloděje ze sousedství, plní pokyny svého šéfa a pod narůstajícím tlakem komunity znovu oživuje nevyřešený případ pohřešované osoby. Později, zatímco všichni kolem oslavují zasnoubení jejího bývalého manžela Franka, se Mare účastní oslavy legendárního basketbalového vítězství na střední škole a seznámí se s profesorem Richardem, který je ve městě nový. (HBO Europe)

(více)

Recenze (32)

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za Pilot 3,5*, no za vždy skvelú Kate Winslet dám s radosťou aj 4*. Svojim výnimočným talentom ma Kate už dávno neprekvapuje, prekvapila ma dvoma vecami. Po prvé, jej prízvuk je akoby bola rodená Američanka, obdivujem. Po druhé, jej prirodzený vzhľad, nebojí sa ukázať vrásky, ktoré k jej veku patria a takisto postavu, veď koľko žien má nejaké tie popôrodné kilá navyše. Je mi sympatické, že Kate sa viac ako na vzhľad svojej postavy Mare sústreďuje na jej charakter, ba možno práve takto má ustarostená a zaneprázdnená Mare z nejakého Easttown vyzerať. Z herečkinej strany je to priam hrdinské, bravo Kate! Už dávno to nie je tá mladučká Rose z Titanicu, podľa môjho názoru vždy vyzerala na svoj vek staršie, ale tu ma veľmi prekvapilo, že hrá rolu babičky!! Niekto tu už prirovnal túto minisériu k The Undoing, mne tiež hneď prišla na um Nicole Kidman, ktorú mám tiež veľmi rada, ale tá sa na rozdiel od Kate bojí ukázať svoj prirodzený vzhľad! Má po 50ke, ale stále hrá matku detí na ZŠ! Alebo taká Courtney Cox z Priateľov, keď som sledovala Friends Reunion, až sa na ňu zle pozeralo! Každopádne sa teším na zvyšok minisérie... ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jen ty úvodní zašedlé záběry jsou skvěle ponuré. A brzké ranní volání důchodkyně ukazuje, jak se v malém městečku mnozí znají a jak si vidí do oken. A všichni nadávají, jak v Easttownu chcípl pes. Řešit tak cokoliv kriminálního v komunitě plné opravdovosti, žalu, sociálních problémů, plíživé rezignace a bolesti je pro policistku obtížné, což ještě umocní vražda mladé matky. Policie je navíc pod tlakem kvůli neobjasněnému, rok starému, zmizení jiné dívky. Místní bývalé basketbalové hvězdě Kate Winslet dávno není pětadvacet, je svérázná, pije, nadává a sama bojuje s nepřízní osudu. A tahle role pro ni byla další výzvou. Ač tu máme na pilot celkem požehnaně vedlejších postav, za mě je rozjezd sedmidílného seriálu velmi silný. A vůbec nevadí, jak pomalý byl. ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

Úvodní díl mě ničím nenatchnul, než krimi spíše dobře vykreslené sociální vztahy a negativní Mare. Jediný výrazný moment, který stojí za zmínku byl podfuk na mladou holku od mimina, kterou napálila frajerka jejího bejvaliho a dostala na budku no a ten závěr! Škoda, že se více pozornosti nevěnovalo vyšetřování, ale díky dramatu a podání i tak zajímavé! 60% ()

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Milo prekvapilo. No milé to rozhodne nie je. Ani nie tak odvrátená strana amerického sna, skôr priliehavé zobrazenie bežného života v malomeste, ktoré nie je žiadnou turistickou, ani inou atrakciou. Rozvrátené vzťahy, spackané životy. Len veľmi opatrné prijímanie nádeje do života, poznačeného mnohými sklamaniami. Drogy ako únik z bolestnej reality prinášajú do životov ďalší zmar a beznádej.  Hviezdna chvíľa športovej minulosti bledne na pozadí rozvrátenia vzťahu medzi bývalými spoluhráčkami. Jedna stratila pred časom dcéru (narkomanku a šľapku), druhá jej zmiznutie vyšetruje, no napriek snahe nedáva nájdeniu žiadnu nádej. Matka zmiznutej obviňuje políciu z nečinnosti, sama trpiaca rakovinou. A sled pohrôm nekončí. V riečisku potoka sa chladne nahá mŕtvola. A Kate Winsletová v titulnej úlohe? Na výbornú! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi slibný rozjezd, kdy jsem už po pár minutách poznal, že tohle bude můj šálek kakaa. Pro kriminálky z malých zapadákovů mám slabost. Atmosféra je zde vskutku ponurá, tajemný a zajímavá. Postavy jsou skvěle napsané, nesmírně zajímavé, bravurně zahrané i moc hezky obsazené. Jen je jich hrozně moc a zorientovat se v tolika jménech a pochopit vzájemné vazby bude chvíli trvat. Tím spíš, když je městečko prošukané skrz naskrz a snad každý je něčí vzdálený příbuzný. I když šlo spíše o seznamovací epizodu, tak se mi nesmírně líbila a těším se, co přinesou další díly. [83 %] ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama