Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Bílý lotos, šestidílná satirická minisérie HBO z dílny Mikea Whitea (Mé nové Já z produkce HBO), se odehrává v luxusním havajském letovisku. Seriál, jehož protagonisty jsou Murray Bartlett, Connie Brittonová, Jennifer Coolidgeová, Alexandra Daddariová, Fred Hechinger, Jake Lacy, Brittany O‘Gradyová, Natasha Rothwellová, Sydney Sweeneyová a Steve Zahn, sleduje pestrou škálu hotelových hostů během jejich týdenní odpočinkové a omlazující dovolené v ráji. S každým dalším dnem však vychází najevo, že tito zdánlivě dokonalí turisté, usměvaví zaměstnanci hotelu i samotný idylický resort mají i svou temnější stránku. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrce Mike White zaslouží pochvalu i poklonu, tohle je trefa do černého a využívá k tomu vše, co mi sedí,  satiru, černý humor, pichlavý kritický osten a závěrečné vyznění s hořkostí v podstatě až k pláči... Nastoupila jsem zcela nepřipravená, ovšem hned po prvním dílu jsem měla naladěno a vtáhlo mě to mocnou silou, nedokázala jsem od toho odejít... Všechny postavy jsou svým způsobem zajímavé, některé parádně odporné, jiné k politování, nejvíce mě zaujala Belinda a zcela pochopitelně Armond... Skvěle natočené, úchvatně zahrané, krásně napsané.. Věcička k zastavení a zamyšlení.. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Geissenovci pre ľudí s vkusom :-))) ...Teda aspoň hádam, že tie pohnútky k sledovaniu sú nejak príbuzné. Sledovať povahovo divné, až odpudivé postavičky, ktoré od pohľadu neznášate takmer do jedného, ktorými väčšinu času opovrhujete a na ktorých účet sa bavíte a cítite ako trochu lepší človek. Švédske stoly výstredných snobských charakterov. To, čo bol Boiling Point pre kuchárov, to je Biely lotos pre hotelový personál. A pre diváka taký úsmev cez zaťaté zuby. Strojene nasilu vysmiaty generálny riaditeľ hotela v podaní Murraya Bartletta je pamätný maskot seriálu. A Saša, ktorá tu je ešte za takú nepoškvrnenú kvetinku uprostred tejto morálnej žumpy, nie len že fantasticky vyzerá, ale navyše aj predvádza svoje doterajšie herecké maximum. Hneď idem na ďalšiu sezónu. ()

Reklama

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Partička od prvého momentu divne pôsobiacich ľudí sa vylodí, aby strávili dovolenku na prekrásnom Havaji. Už v úvode – na letisku – pochopíme, že to bude „iný“ výlet. Prvý diel treba trochu pretrpieť, lebo sa v ňom len zoznamujeme s dovolenkármi. Postavy sú napísané pestro, v konečnom dôsledku vám ani jedna nemá byť sympatická. Je to banda egoistov. V tretej časti začne „jazda na vlnách“. A zábava (brutálna, sarkastická a idúca až na hranu) graduje. Jedna z najlepších komediálnych sérií, čo som videla. Od krásneho intra až po hudbu, ktorá perfektne sadla do jednotlivých scén. Keby chcel niekto natočiť paródiu na „Dirty dancing“, presne takto by som si to predstavovala. ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Taky vám ve filmech vadí návodná dramatická hudba? Nebo prostě neodbytná hudba? Vata klišovitých záběrů třeba na vlnící se moře? Tak tady vám nic z toho vadit nebude. Kvalitním seriálům se snažím co nejvíc vyhýbat, aby mi nezevšedněly, a zase jednou se mi to vyplatilo. Epilogický scény jsem moc nepobral, ale nebudu kvůli tomu trapasit s ubíráním hvězdičky. (Komentář jednostranně JitkaCardova, stručně A_FISH.) ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Seriálová satira, kde si člověk těžko hledá svého oblíbence (snad až na synka), ale ve finále se všemi tak nějak soucítí. Místy zábavné, místy by člověk vraždil, aniž by čekal, kdo bude ten vrah. Ve finále se divák dočkal i scény, kterou opravdu nikdy nechtěl vidět, a zas to nebyla ta vražda. Každopádně, těším se na další sérii. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (6)

  • To nie je skutočný penis Steva Zahna, ktorý vidíme v epizóde, je to protéza, ktorú "nosí" jeho dablér. Jej aplikácia trvala 2 hodiny a Zahn ju musel najprv schváliť. Herec bol z celej procedúry veľmi rozpačitý, keďže sa pravidelne objavuje nahý (zozadu) vo filmoch ako Jazda do pekiel (2001) a televíznych seriáloch ako Treme (od r. 2010). (molcan2)
  • Murray Bartlett a Lukas Gage prišli s nápadom, že Armonda (Murray Bartlett) prichytia pri lízaní Dillona (Lukas Gage), pretože mali pocit, že to bude viac šokujúce ako akýkoľvek iný typický sexuálny akt. (molcan2)
  • Natočené v hoteli Four Seasons na Maui. Herci a štáb boli prvými ľuďmi, ktorí sa v hoteli ubytovali od prvého uzavretia v marci 2020. (molcan2)

Reklama

Reklama