Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Rozpolcený, ale odvážný Dračí rytíř musí využít sílu draka, kterou v sobě nosí, aby porazil zabijáckého démona. Výpravná fantasy podle online hry. (Netflix)

Recenze uživatele SonGokussj k tomuto seriálu (2)

DOTA: Dračí krev (2021) 

Možná by pomohlo, kdybych DOTU někdy hrál, ale i větší znalost lore by asi vyústila v podobný komentář. Animací se inspirují u Castlevania, akorát na to mají tak 1/4 finance. Příběh uspěchaný, postavy mění svá přesvědčení z minuty na minutu, poslední díl by vydal tak na tři, nechali otevřený konec, protože je to asi cool a celkově prostě... Zbytečně nasoukaná tuna věcí do 8 episod. Není chvíle, kdy člověk vydechne, nad něčím se usměje, zamyslí se. Pořád se tam něco děje jen proto, "aby se něco dělo", konflikty jen proto, že už dlouho konflikty nebyly, plno věcí nevysvětleno, s výše zmíněnou Castlevanií se to nedá srovnat. Žádný charismetický klaďas ani záporák, žádný celistvý příběh, takové... Meh. AM a dragůn 45 % ()

2. kniha (2022) (S02) 

Mám pocit, jako by na episodě praclovalo 5 týmů o 10 lidech. A lidi se vždy domluvili, co do episody dají. Bez toho, aniž by se zeptali ostatních, co do episody dají. Neustálé střídaní témat, namátkové příběhy, prostě na to koukám a říkám si "wtf".... Když bych to porovnal s Arcane, tak si to nezaslouží ani ty 2, spíš 1... Nejlepší osoba tam byl jakýsi "modrý drak", u kterého jsem se nasmál nejvíce. Ostatní není zapamatovatelné... Dragon poop 35 % ()

Reklama

Reklama