Reklama

Reklama

Ultra Force 3: Pod policejní ochranou

  • Česko Železný anděl 4 (neoficiální název) (více)

Obsahy(1)

Udržte ji naživu 72 hodin! Tak zní příkaz kapitána Pierra, zvláštního agenta, který má do Hongkongu dopravit krásnou Jacqueline, aby vypovídala proti svému někdejšímu milenci Lungovi - obávanému šéfovi gangsterského syndikátu. Líza a Mona, přítelkyně a obě zaměstnankyně hongkongské policie, dostanou za úkol chránit Jacqueline až do doby její výpovědi před soudem. Jejich poslání se však brzy změní v nebezpečnou hru na kočku a na myš, protože prohnaná Jacqueline se pokusí vydírat Lunga. Lung vyšle dva vrahy, muže a ženu, aby Jacqueline umlčeli. Dívky ji oddaně brání. Moně se podaří muže zabít, avšak žena uniká a začíná spřádat plány na pomstu. (Intersonic)

(více)

Recenze (27)

choze 

všechny recenze uživatele

Tohle že natočil ninja-šrotař Ho? Trojka je pořád ucházející béčková podívaná s mnou platonicky milovanou Moon Lee a úžasně patetickým závěrem. Zápletka trojky se dost podobá jedničce - opět tu máme policajtky (tentokrát jen dvě), které chrání svědka (tentokrát ženu), který má svědčit proti mafiánskému bossovi, hraje svoje hry a opět má jedna z policistek dobrý důvod svědka zabít. Pro zajímavost, kdysi vyšel v Reflexu článek od Rigor mortis o HK kinematografii a citovali v něm jednu scénu odsud (hrdinčin sen, který po probuzení hned uskuteční). Díky ti, Intersonicu. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrý akčný film, ktorý je posledným dielom známej akčnej série. Má výborný príbeh o ochrane dôležitého svedka v jednom súdnom procese, ale tento často používaný nápad je tu spracovaný veľmi originálne. Poteší línia s pomstou policajtke za smrť manžela zabijaka, ale hlavne asi posledných dvadsať minút, kedy sa príbeh vyvinie úplne nečakane, ale tiež aj veľmi zaujímavo. Akčných scén je tu dosť a aj som s nimi spokojný. Súboje už konečne vyzerajú celkom dobre a to hlavne v porovnaní s predchádzajúcim dielom. Už majú aj zaujímavejšiu choreografiu a celkovo pôsobia profesionálnejšie. Najviac sa mi tu páči záverečné zúčtovanie alebo úvodná akcia s motorkármi, ktorí prepadnú konvoj so svedkom. Zo súbojov ma zaujala hlavne akcia v dome otca jednej z hlavných hrdiniek, kde dôjde k dvojitému súboju s dvomi belochmi alebo súboj pri jazere s dvomi zabijakmi. Na akčných scénach sa mi tu nepáči používanie spomaľovačiek, ktoré sa tu moc nevydarili, ale aspoń nie sú až tak často. Tento film sa mi páči podstatne viac ako dvojka, ale o trochu menej ako jednotka. Ale aj tak musím povedať, že séria Red force ma zaujala viac. Objektívna kvalita filmu- 65%, film sa páči mne na 72%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha porevolučních VHS úlovků, kterému nechybí všechny ty ukňourané dialogy, infantilní joky, typicky podivné asijské emoce, blbě uchopené scény a herci prezentující se jak z ochotnického souboru. Ale samozřejmě i choreograficky poutavá řežba a skvělé kaskadérské kousky. Mimochodem všechny tři díly téhle béčkové série vznikly shodně v roce 1989: i to o kvalitě vypovídá mnohé. Taková Moon Lee stihla ve stejném roce i trojku Železných andělů, a to ještě během závěrečného kaskadérského kousku utrpěla v Ultra Force 2 souhrou několika lidských chyb vážné popáleniny. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak napřed musím podotknout, že v rámci akčních HK sérií přeci jenom Ultra force zase až tolik nežeru jako jiný (Red force, Iron angels) a tenhle díl je nejslabší. Docela se divím, že má podobný hodnocení jako jednička která je teda minimálně o třídu lepší. Dějově už místy dost wtf ty tradiční pokusy o humor po Asijsku na mě opět vůbec nepůsobili. No a i když to má celkem krátkou délku, tak ke konci už jsem se dost nudil a doufal, že už bude po všem. Nakonec to ten stylovej závěr aspoň trochu zachránil.40% ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Český dabing je ultra zlo! Tohle opět dělala parta hospodských povalečů, kteří v životě nedabovali a podle toho to zní, nechtěně komicky, spolubydla tvrdil, že úroveň dabingu zní jako Pár Pařmenů. Akční scény jsou fajn, Moon Lee má schopnou hlavní soupeřku (Michiko Nishiwaki), uvidíte solidně rozjedou destrukci a souboje ve velkém. Scény jsou někdy hodně odvážné a nebál bych se tento film zařadit na pomezí CAT III. V žádném případě to není pro děti pod 15 let:) ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Neexistující série pokračuje třetím dílem a ve srovnání s předchozími částmi působí jako zjevení z jiné planety. Přitom na režisérskou stoličku usedl Godfrey Ho, hongkongský tvůrce hloupých ninjovských céček. Začátek se nese v duchu oné hlouposti a prvotní akce s motocyklistkami slibuje akční paralympiádu ve smyslu tři sta kulek vystřelili a stejně mě netrefili, tedy z pohledu těch dobrých. Ti zlí padají v průměru přibližně čtyři na jednu vystřelenou kulku. Slib je do puntíku dodržen a v tomto ohledu se nedočkáme výraznější změny, padouši padají až do konce po desítkách. Ale světě div se, třetí Ultra Force táhne skutečným a chytlavým dějem! De facto dva příběhy o pomstě v jednom. V prvním čelí Moon Lee své Nemesis v podobě ženy, které při akci zabila manžela a v tom druhém se bohyní pomsty stává policistka a partnerka Moon Sharon Yeung, které zlotřilý šéf zločineckého syndikátu nechá odpravit otce. Dočkáme se na tuto sérii velmi slušných soubojů a silně emotivního antihappyendu, díky kterému letí mé hodnocení až na velmi slušnou čtyřku. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Další zamotávka mixlá krupobitím kulek a fajtů pěkných činanek. Tentokrát slabší a na stejné brdo vezoucí se. Párkrát i rozesmálo..třeba ten činan jak se zeptal toho drsnyho činana čtouciho noviny jestli pojede v zimě na hory. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Treti diel ma sice na prvy pohlad celkom dobru zapletku o pomste jednej sialenej japonskej mrchy a linia s policajtkou s napojenim na zaporakov a jej heroicke finale sa mi strasne paci, ale velku cast filmu musime sledovat jak sa ta japonska mrcha zahrava s manzelom Moon Lee. Takze akcia sa poriadne rozbehne az v poslednej tretine. No a ani ta film nezachrani. Pred kamerou je sice kopa nadanych bitkarov a kaskaderov, takze sa obcas dockame pôsobivych kaskaderskych kuskov, ale za kamerou stalo nemehlo Godfrey Ho. Proste taky azijsky Uwe Boll. Takze bitky su zbytocne zrychlovane az to pôsobi otravne, choreografia nie je prilis narocna a prestrelky su snimane stylom zaber na strielajucu hrdinku a protizaber na chcipajucich poskokov hlavneho zaporaka. Ziadna taktika, nic. Len ratatata, jeb na zem. A tak stale dookola. To je nieco neznesitelne nudne. Aspon ze finale funguje po emotivnej stranke. Takze tomu dam priemerne hodnotenie 5/10 a hardcore fanusikom zanru Girls with guns sa to raz oplati vidiet. Ale necakajte nic, co by vas nadchlo. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Čistokrvná akčná klasa v tradične prehnanom hongkongskom štýle a z až wooovsky nasnímaným záverečným zúčtovaním. Občas vadia priblblé vtípky, ale to už akosi k východnej kinematografii patrí. Nič v zlom. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Film se v okamžiku zjevení (naštěstí krátkém) držkaté "brunhildy" ve světle modrém svetříku sice dotkne dna, ale padnout pod tři hvězdičky ho nenechám, protože z příběhu typu "zabila jsi mi manžela", "svedla jsi mi manžela", "zabil jsi mi tátu" dokáže vykřesat slušné emoce a silnou finální přestřelku, v níž (díky střihači) je dvakrát odprásknut ten samý maník- pokaždé ovšem jinou z hrdinek. ()

ad 

všechny recenze uživatele

Dětská velmi příjemná vzpomínka, i když jsem to viděl pradávno, děj bych možná dal dohromady a zmiňovaný konec si pamatuji celkem živě... Ano, je to béčko, kýč a patos, ale z nostalgie pod tři nejdu ani za nic! ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Najlepšia časť zo série. Dočkali sme sa tu veľmi slušných súbojov. Záver filmu je silno emotívny. 7/10 ()

Mol 

všechny recenze uživatele

Kdo by si pomyslel, že magor Ho, kterej dokáže za rok natočit 17 sračkovejch filmů o ninja bojovníkách, natočí něco takovýho. Akce oproti dvojce ubylo. Parádní byl rozhodně dabing, od tuším Intersonicu. Tak špátný, až to bylo dobrý. Hlavně skvělej konec, kde Líza zastřelí hlavního padoucha i když ví, že jí hned po tom oddělaj. Roger byl samozřejmě taky dobrej magor. ()

JohnSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Třetí Ultra Force je ultra špatná. Krom toho že to je opět debilní jak předchozí díly, tak tu není skoro žádná akce. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Slušná béčková řežba, kterou jako obvykle povyšuje absolutně amatérský dabing, který je v podobných kouscích půlka úspěchu. Tentokrát je to něco mimořádného i na poměry Intersonicu. Jinak pár dobrých soubojů, ženské jsou taky ucházející a velmi překvapující průběh - to jsem fakt nečekal. ()

spiritus 

všechny recenze uživatele

JE to sice totální béčko se vším všudy, ale nadruhou stranu se jedná o klasiku porevolučního trhu s VHS filmy ala Intersonic. Je v tom holt hodně nostalgie. Proto 3 hvězdy.... ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Závěrečných 15 minut je jako z opusů Johna Woo. Teda kdyby neměl skoro žádnej talent a Chow Yun Fata :-) Ale stejně je to slušnej nadprůměr. Zbytek filmu je slušnej podprůměr :-) ()

Reklama

Reklama