Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

První generace superhrdinů se skoro sto let starala o to, aby byl svět v bezpečí. To samé se teď očekává od jejich dětí. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (65)

Chen 

všechny recenze uživatele

Jelikož komiksovou předlohu neznám, netušil jsem, co přesně čekat. Na druhou stranu, znám Millarovu práci a stejně tak DeKnightovu a doufal jsem tak ve velké věci. Stejně tak první díl navnadil na epickou komiksovou jízdu, která nebude šetřit brutalitou, dramatem a nabídne zajímavé postavy. Ale pravdou je, že seriál je mnohem "komornější", než jsem předpokládal. Navíc, rozdělit dění do dvou časových etap není špatný nápad, ale nemůžu říct, že by mě ta "retro" linka vždy bavila a celkově příběhová stránka nedrží úplně pohromadě. Postavy se objevují na pár minut, skoro nic se o nich nedozvíme a poté zmizí, někteří hlavní hrdinové mají překvapivě málo prostoru a epické momenty by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Tím nechci říct, že by to byla špatná podívaná, jen prostě úplně nedrží pohromadě. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Prvními třemi díly jsem byl unešen a dal jsem je za jeden večer. To se mi naposledy stalo asi u první řady Brison breaku. Témata, rozkoly mezi postavami, morální dilemata hrdinů, všechno to byla pecka a skvěle zahrané. Když na scénu vstoupily halucinace a Šeli začal v minulosti bláznit, už to taková jízda nebyla. Od závěrečného dílu jsem ale i tak čekal kulervoucí finále jako u loňských Watchmen (TV seriál) (2019). Bohužel finále vyšlo až na jeden zvrat spíš do ztracena. Nachystání na další díly možná slušné, ale když nebudou, je finále ani ne polovičaté. ()

Reklama

liskam 

všechny recenze uživatele

Docela, Docela dobrý. Čtvrtou hvězdu dávám za linku z třicátých let. Protože díky ní měla celá první řada spád a utíkala jako voda. Nečekejte klasickej Marvel, ani styl "The Boys" nebo "Watchmen", je to zase trochu něco jinýho, než na co jsme zvyklí. mě to ale v celku sedlo. Takže 4* a nějakejch 75% ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Najtrapnejšie homoklátičské oblečky od čias Power Rangers, nemôže chýbať lesbo-pussy-licking a obligátne negro-slave-kydy. Kto čaká, že sa dozvie, odkiaľ sa zrazu na 1m² vzali 1 teenee-superhero alebo 1 padouch, odkiaľ sú artefuckty ako dodávka, z ktorej vagíny sa vyliahol Blackstar, čaká márne. Prirovnal by som to k Stillerovým Mystery Men myslených ale smrteľne vážne. Tento žáner by mal zakapať čo najskôr, podobne ako svojho času muzikály! (výchovné metódy famílie Utopiana sú prinajmenšom otázne - dcérenka je smažka a parič extratriedy a synáčik, 30ročný mamčin farmboy, dostáva "zaracha"... ehm...) Ale chápem vás, nerdov, choďte zalepiť semenom iné stránky! EDIT 4.6.2021: Netflix oficiálne seriál ukončil. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Zajímavě načrtnutý svět, kterým Mark Millar vzdává hold Mooreovým Watchmenům. Netflixácká novinka potěší krvavostí, ambicemi i úvahami nad výchovou (superhrdinských) dětí. Obsahuje morální dilemata, zradu i přesah do současnosti, kde znuděná mládež zoufale hledá své místo ve stínu déle žijících rodičů, kteří ví všechno lépe. Nejlepší linie je ovšem vzpomínání na rok 1929. Finanční krize a zrod superhrdinů, kde se hrstka nesourodých primadon vydává na cestu, která převrátí jejich dosavadní život naruby. Potenciál do dalších řad je obrovský. Josh Duhamel v životní roli. ()

Galerie (213)

Zajímavosti (2)

  • Proměnit Tylera Manea v Blackstara zabralo vždy asi tři hodiny. (ČSFD)
  • V první epizodě popíjí Sheldon Sampson (Josh Duhamel) v jedné ze scén české pivo Pilsner Urquell. (EMMY)

Související novinky

Spartakus se vrací na obrazovky

Spartakus se vrací na obrazovky

10.02.2023

Stanice Starz se údajně dohodla s tvůrcem seriálu Spartakus Stevenem S. DeKnightem (Daredevil, Pacific Rim: Povstání) na vzniku nového pokračování historické řežby z roku 2010. Původního Spartaka… (více)

Reklama

Reklama