Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě nejlepší kamarádky z dětství jsou zase spolu. Jedna z nich totiž objevila látku, co dělá z lidí superhrdiny, takže se trochu nečekaně můžou postavit zločincům. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Slaboučký pokus o komedii, který chce těžit humor vlastně jen z toho, že hlavní hrdinky nevypadají jako typické superhrdinky, ovšem ani to mu nejde. Říkal jsem si, o kolik lepší to mohlo být, kdyby scenárista (a režisér v jednom) schopnosti nenadělil Melisse McCarthy a Octavii Spencer, nýbrž dívkám, které hrály jejich mladší já a které byly v porovnání s tím vším, co přišlo později, doslova výborné. ()

Mikecat odpad!

všechny recenze uživatele

Takú naprostastu hovadinu som dávno nevidel, a ani nedopozeral, ženy so superschopnostami? Teda skôr biela a čierna prasnica, kde sa nič nedeje, dej sa vlečie, nútený usa humor, totálně pochovaný potenciál. Keby tu boli aspoň pozeratelne kočky v sexi satockach, ale ani to nie. Montérky a kostýmy, fungovalo by to, keby to bolo vtipné, ale nieje ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Superhrdinský taškarica založená na kameňákoch Melissi McCarthy ( teda vlastne scenáristu Bena Falconeho ). Je to dosť prízemné, povrchné a samozrejme politicky korektné. Na počudovanie som sa celkom bavil, zívol som asi len raz, dvakrát a zbehlo to rýchlo. Je aj možno dobré, že to nakoniec skončilo na Netflixe. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Thunder Force je definice hned několika, zpravidla nelichotivých, věcí. A to typického tzn Netflix-filmu, dost často záměrně nevalných kvalit. Dále například nevtipné komedie (zasmál jsem se přesně jednou a to nad úplnou absurditou daného gagu ve výtahu), hodně to bolelo. Z hereckého i tvůrčího týmu dohromady mám rád jenom Jasona Batemana, takže já vím, že si to dělám sám. Ale kromě občasných facepalmů jsem vlastně tolik netrpěl a celkem to uteklo. Sice si stále říkám, že ty Netflix-filmy budu ignorovat (ty přímo produkované, ne pouze nakoupené), ale teď je zkrátka taková bída, že si večer pustím libovolný nový film co mě něčím zaujal, jež sice nebude dobrý, ale mohl by být alespoň guilty pleasure. Ale tohle je průměr, který si snad ani člověk, co si to užil, nikdy znovu nepustí...50% ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Pro Mellisu mám celkem slabost, ale kromě pár gagů, kdy jsem se zasmál, se jedná spíše o tradiční netflix hovadinu, rychle ušitou na koleně. Přitom se z toho námětu dalo vytřískat daleko víc (tím myslím film se superhrdinou-idiotem, který je širší jak vyšší)..................moje hodnocení = 3,5 z 10. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie začalo 25. septembra 2019 v Atlante v štáte Georgia a skončilo 10. decembra 2019. (Arsenal83)

Reklama

Reklama