Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anna dostane od vedoucího na starost čtyři nové učně – tři děvčata a jednoho chlapce. Doma Jirkovi neřekne, že ví o jeho novém poměru. Jirka má doprovodit Péťu ze zkoušky malých hokejistů, ale pošle ho domů samotného a jde na schůzku s milenkou. Malého Péťu, který zabloudil, přivede domů  příslušník VB. Brzy přijde i Jirka a chválí Michaelinu generální zkoušku, která se však nekonala. Jirka lže i dál, tvrdí, že musel do práce k havárii. Prý ho volali telefonem, ale Michaela ví, že nikdo nevolal a je jeho lží otřesena. Blíží se předvánoční nákupní horečka a zaměstnanci samoobsluhy pracují ze všech sil. Anna se pro příkaz, který dala učni, dostane do sporu se zástupcem vedoucího Vilímkem a on dá šéfovi Karasovi nůž na krk – buď odejde Anna, nebo on. Anna se pevně rozhodne, že Jirku požádá, aby se odstěhoval. Ten nakonec odchází a vyhrožuje, že toho budou všichni litovat... (TV JOJ)

(více)

Recenze (9)

mchnk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"A nebojíš se toho?" "Ne, s Tebou ne, s Tebou bych vedl třeba bleší trh, natož takovýhle krcálek". Toto milé vyústění vzájemného vztahu Anny Holubové a vedoucího Karase lze považovat za první dárek pro Annu. Po předchozím prozření své dcery najde Anna Holubová pod stromečkem, a následně před domem ve Škodě 100, ten druhý. Anna Holubová je šťastná. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznám se, že na tento díl jsem se těšila nejvíc, protože prosinec a vánoce. To já můžu, však víme. A bylo to hezký i přes poučení o podvádějící živnostník versus poctivý socialistický obchod. ;) Co mě ale zarazilo bylo to naprosté otočení bábiny, to mi tam prostě nesedělo. ()

Eire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predvanocni nakupni horecka .... Je tu s nami neustale Za Komunizmu, Havla v. Klause santa Klause aj za vozralu Zemana... Ty vole to je prozreniii! Miluji EndyHeppy! 85% :-DDDDDDDDDD ()

Reklama

Reklama