foto

Dan Lett

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Disappearance at Clifton Hill
Georgetown
2017 The Meaning of Life
Tvář vody
2016 X-Men: Apokalypsa
2015 Beeba Boys
Born to be Blue
2014 Mapy ke hvězdám
2013 Cubicle Warriors
2009 You Might as Well Live
2008 Angličan (TV film)
Guns (TV film)
2005 The Prize Winner of Defiance, Ohio
2004 Dlouhá cesta zpátky
2003 Manželé Reaganovi (TV film)
Penguins Behind Bars (TV film)
2002 Najděte stopu (TV film)
2000 Anne of Green Gables: The Continuing Story (TV film)
Píseň všedního života (TV film)
1999 Babar král slonů
Divná spravedlnost (TV film)
Nepokojní duchové (TV film)
The Life Before This
The Secret Laughter of Women
1998 Dvojchyba
My Date with the President's Daughter (TV film)
Slepá víra
Válka v Zálivu (TV film)
1997 Modlitba v šeru (TV film)
Planet of Junior Brown, The
1996 Dinner Along the Amazon (TV film)
Hlavolam (TV film)
No One Could Protect Her
1995 Butterbox Babies
Choices of the Heart: The Margaret Sanger Story (TV film)
Nerovný zápas (TV film)
Sladký čas (TV film)
Ve stínu piána (TV film)
1994 Životy dívek a žen (TV film)
1993 Paris, France
1992 Windsorské paní (TV film)
1987 Inseminátor
1985 Big Deal
Domnělé sebevraždy (TV film)
1984 Paní Soffelová

TV seriály

2018 Boombats (TV seriál)
Condor (TV seriál)
The Solution to All Problems (S01E02)
Imposters (TV seriál)
Phase Two Sucks (S02E08)
2017 Anne s E na konci (TV seriál)
Remorse Is the Poison of Life (S01E06)
Království (TV seriál)
The Shakedown (S04E12)
Kravaťáci (TV seriál)
100 (S07E08)
2016 Four in the Morning (TV seriál)
Prezident v pořadí (TV seriál)
První den (S01E02)
Darebák (TV seriál)
How to Treat Us (S03E19)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Zákryt (S01E06)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Nepostradatelní konstáblové (S08E09)
2013 Policajt (TV seriál)
Dobré srdce (S02E11)
Irský gentelman (S02E10)
Pochop chybující (S02E09)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Other Side of the Door (S01E04)
Nikita (TV seriál)
Clean Sweep (S02E13)
Sanctuary (S02E12)
2011 Kennedyové (TV seriál)
Cuban Missiles (E06)
Bobby's War (E04)
Bay of Pigs (E03)
Dívka odjinud (TV seriál)
BrotherFae of the Wolves (S02E05)
Nikita (TV seriál)
Fair Trade (S02E09)
2010 Babar a Baduova dobrodružství (TV seriál)
Dan for Mayor (TV seriál)
Pouštění žilou (TV seriál)
Pure Pwnage (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
I Can't Quit You Baby (S01E10)
2009 Flashpoint (TV seriál)
The Farm (S02E15)
2008 Hranice (TV seriál)
Compromising Positions (S01E05)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Jak prosté, milý Murdochu (S01E04)
2007 ReGenesis (TV seriál)
Jacobson's Organ (S03E12)
2006 Dokud nás smrt nerozdělí (TV seriál)
2005 Bod G (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Školitel (S02E14)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Únik informací (S01E12)
Queer as Folk (TV seriál)
Big Fucking Mouth (S03E09)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
One Degree of Brian Kinney (S02E12)
2001 Doc (TV seriál)
1999 Total Recall 2070 (TV seriál)
1998 Made In Canada (TV seriál)
1997 Franklin (TV seriál)
1996 Wind at My Back (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Oheň (S01E12)
1989 Babar (TV seriál)
E.N.G. (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky