foto

Dan Lett

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Meaning of Life
Tvář vody
2016 X-Men: Apokalypsa
2015 Beeba Boys
Born to be Blue
2014 Mapy ke hvězdám
2013 Cubicle Warriors
2009 You Might as Well Live
2008 Angličan (TV film)
Guns (TV film)
2005 Prize Winner of Defiance, Ohio, The
2004 Dlouhá cesta zpátky
2003 Manželé Reaganovi (TV film)
Penguins Behind Bars (TV film)
2002 Najděte stopu (TV film)
2000 Anne of Green Gables: The Continuing Story (TV film)
Píseň všedního života (TV film)
1999 Babar král slonů
Divná spravedlnost (TV film)
Life Before This, The
Nepokojní duchové (TV film)
Secret Laughter of Women, The
1998 Dvojchyba
My Date with the President's Daughter (TV film)
Slepá víra
Válka v Zálivu (TV film)
1997 Planet of Junior Brown, The
Prayer in the Dark, A (TV film)
1996 Dinner Along the Amazon (TV film)
Hlavolam (TV film)
No One Could Protect Her
1995 Butterbox Babies
Choices of the Heart: The Margaret Sanger Story (TV film)
Nerovný zápas (TV film)
Sladký čas (TV film)
Ve stínu piána (TV film)
1994 Lives of Girls & Women (TV film)
1993 Paris, France
1992 Windsorské paní (TV film)
1987 Inseminátor
1985 Big Deal
Domnělé sebevraždy (TV film)
1984 Paní Soffelová

TV seriály

2018 Condor (TV seriál)
The Solution to All Problems (E02)
Imposters (TV seriál)
Phase Two Sucks (S02E08)
2017 Anne (TV seriál)
Remorse Is the Poison of Life (S01E06)
Království (TV seriál)
The Shakedown (S04E12)
Kravaťáci (TV seriál)
100 (S07E08)
2016 Designated Survivor (TV seriál)
The First Day (S01E02)
Four in the Morning (TV seriál)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Zákryt (S01E06)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Nepostradatelní konstáblové (S08E09)
2013 Policajt (TV seriál)
Dobré srdce (S02E11)
Irský gentelman (S02E10)
Pochop chybující (S02E09)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Other Side of the Door (S01E04)
2011 Kennedyové (TV seriál)
Cuban Missiles (E06)
Bobby's War (E04)
Bay of Pigs (E03)
2010 Babar a Baduova dobrodružství (TV seriál)
Dan for Mayor (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
Pouštění žilou (TV seriál)
Pure Pwnage (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
I Can't Quit You, Baby (S01E10)
2009 Flashpoint (TV seriál)
The Farm (S02E15)
2008 Hranice (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Jak prosté, milý Murdochu (S01E04)
2006 Dokud nás smrt nerozdělí (TV seriál)
2005 Bod G (TV seriál)
2004 ReGenesis (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
2000 Queer as Folk (TV seriál)
1999 Total Recall 2070 (TV seriál)
1998 Made In Canada (TV seriál)
1997 Franklin (TV seriál)
1996 Wind at My Back (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Oheň (S01E12)
1989 Babar (TV seriál)
E.N.G. (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace