foto

Bert Remsen

  • nar. 25.2.1925
    Glen Cove, Long Island, New York, USA
  • zem. 22.4.1999 (74 let)
    Sherman Oaks, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Ztráty a nálezy
1999 A Walk in the Park
Kometa
Lansky (TV film)
Živelná pohroma
1997 Konec cesty
Láska na druhý dotek
Spiknutí
1996 Netvor z hlubin (TV film)
Zločin století (TV film)
1995 Dillinger and Capone
Krvavá pěst VI
Černá klec
1994 Když propukne peklo
Maverick
Secret Sins of the Father (TV film)
Vzestup a pád Dennise Byrda (TV film)
Zemři se mnou (TV film)
1993 In the Shadows, Someone's Watching (TV film)
Jackova ukolébavka
There Was a Little Boy (TV film)
Čas pomsty
1992 Hráč
Loving Lulu
Maid for Each Other (TV film)
Osobní strážce
Riskantní karta (TV film)
Svůdník (TV film)
1991 Odplata
Sám a sám
Walter Ego, The
1990 Dick Tracy
Evil Spirits
Jezebel's Kiss
Kde je ta zatracená věc
Mírotvorce
Vietnam Texas
1989 Královna krásy
Noční procházka (TV film)
Slunce, úsvit a upíři
Zlá půlnoc
1988 Remote Control
South of Reno
1987 P.K. and the Kid
Three for the Road
1986 Convicted (TV film)
Tai-Pan
TerrorVision
Tygří oči
Who Is Julia? (TV film)
1985 Generation (TV film)
Stand Alone
Zákon mlčení
1984 Burning Rage (TV film)
Místa v srdci
Vzal jsem si modelku (TV film)
1983 Dcera svého otce (TV film)
Independence Day
Lies
M.A.D.D.: Mothers Against Drunk Drivers (TV film)
Memorial Day (TV film)
Podraz II
Policewoman Centerfold (TV film)
1982 Lookin' to Get Out
Victims (TV film)
1981 Crazy Times (TV film)
Second-Hand Hearts
1980 Carny
Hraniční čára
Inside Moves
Joni
1979 Fast Break
Hlas krve (TV film)
Love for Rent (TV film)
1978 Strýček Joe
Svatba
1977 Tarantule (TV film)
1976 Baby Blue Marine
Brinks: The Great Robbery (TV film)
Buffalo Bill a Indiáni
Harry a Walter jedou do New Yorku
1975 Nashville
Sweet Hostage (TV film)
1974 Death Squad, The (TV film)
Kalifornský holport
Zloději jako my
1972 Poldové
1971 If Tomorrow Comes (TV film)
McCabe a paní Millerová
1970 Brewster McCloud
Jahodová proklamace
1966 Doomsday Flight, The (TV film)
1965 Lollipop Cover, The
1964 Dead Ringer
1962 Kid Galahad
Moon Pilot
1960 Tess of the Storm Country
1959 Pahorek Pork Chop

TV seriály

1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Praštěná holka (TV seriál)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Kolaborant (S02E24)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Padlí andělé (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 Parťáci (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Neviňátko (S01E18)
1986 Jack and Mike (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
1985 Space (TV seriál)
1983 Yellow Rose, The (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Phoenix, The (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Awakening Land, The (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Family (TV seriál)
Gibbsville (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Posvítit si na vraždu (S06E01)
1975 Doc (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The D.A.'s Man (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Man and the Challenge (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Jefferson Drum (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Leave It to Beaver (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1955 Playwrights '56 (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace