foto

Julie Kavner

  • nar. 7.9.1950 (67 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Simpsonovi ve filmu (2007)

    - Ačkoli je v titulcích uvedeno, že Julie Kavner dabuje Marge, Patty a Selmu, pouze Marge má ve filmu "mluvící" roli. Stejně tak je uvedena v titulcích Marcia Wallace jako učitelka Krabappelová, která ve filmu rovněž nemluví. Scény, kde tyto postavy mluví, jsou k vidění jako vystřižené scény na DVD. (Cheeker)

  • Simpsonovi (TV seriál) (1989)

    - Všeobecné informace – Marjorie Jacqueline Bouvierová / Marge Simpsonová

    V českém znění Jiří Lábus a v původním znění Julie Kavnerová.

    Velikost bot: 13AA

    Zaměstnání: Žena v domáctosti
    Bývalá zaměstnání: učitelka na Springfielské základní škole, herečka, policistka, zaměstnankyně v jaderné elektrárně, prodavačka preclíků, truhlářka, servírka a prodavačka nemovitostí

    Alergen: garnáti – jak řekla v 67. díle
    Oblíbení zpěváci: Bobby Goldsboro, Gilbert O'Sullivan, Terry Jacks a Tom Jones
    Závislosti: automaty (Martin00x)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chickadee
2008 Simpsons Ride, The
2007 Simpsonovi ve filmu
2006 Klik - život na dálkové ovládání
2004 Farma
Lví král 3: Hakuna Matata
The Simpsons: Gone Wild (video kompilace)
2003 The Simpsons: Dark Secrets (video kompilace)
2002 Simpsons: Heaven and Hell, The
The Simpsons Film Festival (video kompilace)
2001 Animální přitažlivost
2000 The Simpsons.com
1999 Bartovy hvězdné války: Simpsonovi vrací úder (TV film)
Judy Berlin
Procházka po Měsíci
Simpsons: Greatest Hits, The
Story of a Bad Boy
1998 Dr. Dolittle
Simpsonovi: Příliš drsný pro TV (TV film)
1997 Pozor na Harryho
1996 Best of Tracey Takes On..., The (TV film)
Jakeovy ženy (TV film)
1995 Zapomeň na Paříž
1994 Nepijte vodu (TV film)
Princezna
1992 To je můj život
1991 Stíny a mlha
To the Moon, Alice (TV film)
1990 Alice
Best of the Tracey Ullman Show, The (TV film)
Čas probuzení
1989 Povídky z New Yorku
Simpsonovi: Vánoce u Simpsonových (TV film)
Simpsons: Family Therapy, The (TV film)
1988 The Simpsons: Family Portrait (TV film)
1987 Vzdávám se
Zlaté časy rádia
1986 Hana a její sestry
1985 Doktorem proti své vůli
1983 Fine Romance, A (TV film)
1982 National Lampoon a kino
1980 Revenge of the Stepford Wives (TV film)
1979 No Other Love (TV film)
1975 Girl Who Couldn't Lose, The (TV film)
Katherine (TV film)

TV seriály

2017 Simpsonovi (TV seriál)
Epizoda 10 (S29E10)
Epizoda 9 (S29E09)
Epizoda 8 (S29E08)
další epizody (22)
2016 Simpsonovi (TV seriál)
Ukradené Vánoce šáši Krustyho (S28E10)
Poslední trakční hrdina (S28E09)
Hříchy našich otců (S28E08)
další epizody (23)
2015 Simpsonovi (TV seriál)
Bartovo chlapectví (S27E09)
Cesta ke slávě (S27E08)
Lisa dobývá svět (S27E07)
další epizody (22)
2014 Simpsonovi (TV seriál)
Vánoční vyhazov (S26E09)
Kapela otců (S26E08)
Učitel mučitel (S26E07)
další epizody (23)
2013 Simpsonovi (TV seriál)
Vzpomínky na bílé Vánoce (S25E08)
Žlutá pomsta (S25E07)
Školní lavice a pravice (S25E06)
další epizody (22)
2012 Simpsonovi (TV seriál)
Panu Burnsovi s láskou (S24E08)
Den, kdy se ochladila Země (S24E07)
Ve Springfieldu roste strom (S24E06)
další epizody (21)
2011 Simpsonovi (TV seriál)
Duch Vánoc příštích (S23E09)
Krustyho comeback (S23E08)
Muž v modrých flanelových kalhotách (S23E07)
další epizody (22)
2010 Simpsonovi (TV seriál)
Krycí jméno Donnie Špekoun (S22E09)
Předvánoční hádky (S22E08)
Lepší holub v hrsti než pes v boudě (S22E07)
další epizody (24)
2009 Simpsonovi (TV seriál)
Bratříčku, kde jsi? (S21E08)
Čarodějky ze Springfieldu (S21E07)
Rošťárny bez konzervantů (S21E06)
další epizody (21)
2008 Simpsonovi (TV seriál)
Burns a včely (S20E08)
MyPody a sousedi (S20E07)
Homer a Lisa ve při (S20E06)
další epizody (19)
2007 Simpsonovi (TV seriál)
Věčný stín Simpsonovy mysli (S19E09)
Pohřeb nepřítele (S19E08)
Manželé a podnikatelky (S19E07)
další epizody (22)
2006 Simpsonovi (TV seriál)
Kill Gil - první a druhý díl (S18E09)
Parťáci (S18E08)
Umění na špejli (S18E07)
další epizody (22)
2005 Simpsonovi (TV seriál)
Simpsonovské vánoční skazky (S17E09)
Taliján Bob (S17E08)
Pomsta červených rajčátek (S17E07)
další epizody (25)
2004 Simpsonovi (TV seriál)
Komiksák a Chlapeček (S16E05)
Kamarádky na život a na smrt (S16E04)
Noci s nepřítelem (S16E03)
další epizody (20)
2003 Simpsonovi (TV seriál)
Patnácté Vánoce u Simpsonů (S15E07)
Krustyho zkouška z dospělosti (S15E06)
Rychle a srstnatě (S15E05)
další epizody (23)
2002 Simpsonovi (TV seriál)
Kdo chce zabít Homera? (S14E06)
Zkáza domu Simpsonů (S14E05)
Veliká Marge (S14E04)
další epizody (22)
2001 Simpsonovi (TV seriál)
Malověrná Líza (S13E06)
Telecí léta (S13E05)
Zamilovaný Burns (S13E04)
další epizody (19)
2000 Simpsonovi (TV seriál)
Skinnerova zkouška sněhem (S12E08)
Podfuk za všechny prachy (S12E07)
Muž, který věděl příliš mnoho (S12E06)
další epizody (21)
1999 Simpsonovi (TV seriál)
Hračka snů (S11E09)
Marge jako rukojmí (S11E08)
Osm raubířů (S11E07)
další epizody (23)
1998 Simpsonovi (TV seriál)
Střet s mafií (S10E09)
Homer Simpson a ledvina (S10E08)
Líza má jedničku (S10E07)
další epizody (24)
1997 Simpsonovi (TV seriál)
Zázrak na Evergreen Terrace (S09E10)
Marge prodává nemovitosti (S09E09)
Líza skeptik (S09E08)
další epizody (27)
1996 Tracey Takes On... (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Hurikán Ned (S08E08)
Lízino rande s blbostí (S08E07)
Rozdělený Milhouse (S08E06)
další epizody (22)
1995 Simpsonovi (TV seriál)
Nemáš se čím chlubit, Marge (S07E11)
Slavnostní epizoda (S07E10)
Poslední šance Leváka Boba (S07E09)
další epizody (25)
1994 Simpsonovi (TV seriál)
Strach z létání (S06E11)
Dědeček versus sexuální ochablost (S06E10)
Zvrhlík Homer (S06E09)
další epizody (23)
1993 Simpsonovi (TV seriál)
Jak jsem se přestal bát aneb Legalizace hazardu ve Springfieldu (S05E10)
Poslední pokušení Homera Simpsona (S05E09)
Bart táborníkem (S05E08)
další epizody (21)
1992 Simpsonovi (TV seriál)
Homerova koronární operace (S04E11)
Lízino první slovo (S04E10)
Pan Pluhař (S04E09)
další epizody (23)
1991 Simpsonovi (TV seriál)
Jak jsem si bral Marge (S03E12)
Jak Burns prodával elektrárnu (S03E11)
U ohnivého Vočka (S03E10)
další epizody (25)
1990 Simpsonovi (TV seriál)
Za všechno může televize (S02E09)
Ďábelský Bart (S02E08)
Bart kazisvět (S02E07)
další epizody (21)
1989 Simpsonovi (TV seriál)
Vánoce u Simpsonových (S01E01)
1987 The Tracey Ullman Show (TV seriál)
1974 Rhoda (TV seriál)
1972 The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)

Dokumentární

2012 Woody Allen
2010 The Simpsons: Access All Areas (TV film) - a.z.
2000 Simpsons: America's First Family, The (TV film)
1988 Tracey Ullman: Backstage (TV film)

TV pořady

2012 Stand Up to Cancer (TV pořad)
2010 Simpsons 20th Anniversary Special: In 3-D! On Ice!, The (TV pořad)
2008 Stand Up to Cancer (TV pořad) - vyp.
1990 The 42nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad) - vyp.
1989 The 41st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1987 The 39th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1978 The 30th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2000 Simpsons: America's First Family, The (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace