Reklama

Reklama

Simpsonovi jedou do Hollywoodu

(video kompilace)
  • USA The Simpsons: Go To Hollywood

Obsahy(1)

Dojezdy pro hvězdy: Homer se rozhodne vzít rodinu k jezeru a zkusit paraglyding. Jeho lano se však utrhne, Homer se řítí k zemi a dopadne přímo do postele mezi Kim Basinger a Aleca Baldwina. Ti totiž, v touze po soukromí, jeli tajně do jistého městečka Springfield na dovolenou. A protože zjistí, že prosťáček Homer je docela zábavný společník, za příslib mlčení je smí často navštěvovat. Ale to by nebyl Homer, aby v hospodě všechno nevykecal.

Strach z létání: Vočko jednoho dne vyhodí Homera ze své hospody a tak je nyní osiřelý pivař nucen najít si jiný lokál. A tak se stane, že zabrousí do baru Černá skříňka, kde však nalévají pouze pilotům. V touze po pěnivém moku se proto vydává za pilota, ale co se nestane: jednoho zrovna potřebují v letadle a los vyjde na Homera. Ten vše ale zvládne a za odměnu dostane volné letenky pro celou rodinu kamkoli si vybere. Na palubě však zjistí, že milá Marge má fóbii z létání a nikam necestuje. Na Marge však situace natolik zapůsobí, že se pomate a najde si psychiatra...

Krusty má padáka: Krustyho pravidelný vysílací čas dostane přidělena nová hvězda: Gabbo. Krusty se ale rozhodne získat čas za každou cenu zpět. Když se to nedaří, zkouší se živit jak se dá: herectvím, pornofilmy, ale nakonec se z toho všeho pomate, začne zběsile jíst a doroste olbrímých rozměrů. To by však nesměli být Bart a Líza, aby se o Krustyho nepostarali. Dají ho do figury a zorganizují show Krusty Special, kde hvězdy jako Bette Midler, Liz Taylor nebo Red Hot Chilli Peppers vzdají skvělému šášovi hold.

Půl ohnivého vočka: Vočko a jeho bar, Homerův druhý domov, strádají nedostatkem piva a zákazníků. A tak se nad ním Homer slituje a prozradí mu tajný recept na nápoj, který sám vymyslel. Nápoj, který proradný barman nazve Ohnivý Vočko, má však nečekaný úspěch a peníze a zákazníci se jen hrnou. Když se ale Homer přihlásí o svůj podíl, dostane se mu jenom výsměch. A tak se rozhodne pomstít. (Bonton Home Video)

(více)

Reklama

Reklama