foto

Lee Weaver

  • nar. 10.4.1930 (90 let)
    Ft. Lauderdale, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Max Rose
Pravda je jen slovo
2010 Company We Keep, The
2009 Nepřítel
2006 Mr. Fix It
Swedish Auto
2005 40 let panic
2003 The Box
The Failures
2001 Donnie Darko
2000 Bratříčku, kde jsi?
1999 Třinácté patro
1998 Brownovo Requiem
Godzilla
Hudba ze sousedního pokoje
Nevinný výlet
Sbohem lásko
Skandál Bulworth
1997 Den otců
1996 Just Your Luck
1995 A Season of Hope (TV film)
1994 Skaut
1993 Opojný život (TV film)
1990 Dva Jakeové
1989 Edge, The (TV film)
My Brother's Wife (TV film)
1987 A Hobo's Christmas (TV film)
G.I. Joe: The Movie
1986 G.I. Joe: Serpentore, povstaň (TV film)
Trenérka
1985 Our Family Honor (TV film)
1984 Síla lásky
1982 Polib mě na rozloučenou
1979 Cibulové pole
1978 Daddy, I Don't Like It Like This (TV film)
Dobrmani připraveni k smrti
Nebe může počkat
Rodinný lékař
1973 Cleopatra Jones
Rušná ulice
The Blue Knight (TV film)
1971 Vanishing Point
1969 In Name Only (TV film)
Ztracený muž
1959 Al Capone

TV seriály

2020 Grace a Frankie (TV seriál)
Vůně (S06E10)
2017 Grace a Frankie (TV seriál)
Vloupání (S03E04)
2013 Family Tools (TV seriál)
2011 Workaholics (TV seriál)
Model Kombat (S02E04)
2010 Párty na klíč (TV seriál)
James Ellison Funeral (S02E04)
Zpátky do školy (TV seriál)
Mesiášské mýty a starověké národy (S02E05)
2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Společenská pohroma (S04E03)
Ukradl motorku (S03E16)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Za Geddu (S08E17)
2007 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Bums: Making a Mess All Over the City (S03E14)
2006 Veronica Mars (TV seriál)
Ztracený a znovu nalezený (S03E04)
2005 Láska, s.r.o. (TV seriál)
2004 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Příchody a odchody (S04E08)
2003 A.U.S.A. (TV seriál)
Line of Fire (TV seriál)
That's So Raven (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Ockham's Razor (S02E10)
2001 Kate Brasher (TV seriál)
Muži, ženy a psi (TV seriál)
My Wife and Kids (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
2000 City of Angels (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
1998 For Your Love (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
One World (TV seriál)
1997 Temporarily Yours (TV seriál)
The Good News (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
On Golden Pons (S04E11)
1996 Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
Sparks (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
Cesta do neznáma (TV seriál)
Invaze (S02E12)
1995 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Šťastný syn (S06E14)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Sister, Sister (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Dead and Gone (S02E04)
Serge the Concierge (S01E19)
Up on the Roof (S01E12)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
Mírová bojiště (TV seriál)
Nurses (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
Roc (TV seriál)
The Man in the Family (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Problémy s babičkou (S02E05)
MacGyver (TV seriál)
Ostří hoši (S07E11)
1989 Dragnet (TV seriál)
Gideon Oliver (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
Mr. President (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Easy Street (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
G.I. Joe (TV seriál)
What's Happening Now! (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1983 Webster (TV seriál)
1982 Voyagers! (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
Mork & Mindy (TV seriál)
1977 Soap (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Z bláta do louže (S03E08)
1974 Good Times (TV seriál)
That's My Mama (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Julia (TV seriál)
1967 Good Morning, World (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1955 Sheena: Queen of the Jungle (TV seriál)

Host

TV pořady

1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky