foto

Laura Regan

  • nar. 1977
    Halifax, Nova Scotia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Laura se narodila v roce 1977 v kanadském Halifaxu v Novém Skotsku. Je poměrně hodně vysoká, měří 179 cm. Otce přesvědčila o svém hereckém talentu až při přebírání ceny za nejlepší herečku na 22. Filmovém Atlantik festivalu.

Je sportovně založená, věnuje se baletu, plavání, lyžování, tenisu a pravidelně nevynechá ani jógu. Mluví plynně francouzsky a italsky. Spolu se sestrou, rovněž herečkou Nancy, jsou dcerami bývalého premiéra Nového Skotska, Geralda Regana.

Její kolegové o ní říkají, že je velmi podobná další herečce, Mie Farrow. O sobě říká, že je šťastná, že je herečka a tvrdá herecká práce je její nejmilovanější věcí na světě.

gabidesign

Herecká filmografie

Filmy

2014 Atlas Shrugged: Part III
2008 How to Be a Serial Killer
2007 Bez slitování
Zlověstné ticho
2006 Muž bez stínu 2
2003 Blessings (TV film)
Zachraňte Jessiku Lynchovou (TV film)
2002 Oni přicházejí
Strach v přímém přenosu
2001 Animální přitažlivost
2000 Vyvolený

TV seriály

2017 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Voices (S15E08)
2016 Code Black (TV seriál)
Corporeal Form (S02E03)
Longmire (TV seriál)
From This Day Forward (S05E07)
2015 Minority Report (TV seriál)
Útěk (E10)
Memento Mori (E09)
Malárie (E07)
další epizody (9)
2014 Constantine (TV seriál)
Rage of Caliban (E06)
2012 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Dotek smrti (S03E21)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Hotel plný vzpomínek (S04E08)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Sestry v hříchu (S06E12)
2010 Nikita (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Where There's Smoke (S04E08)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Vánoce jsou jen jednou do roka (S04E02)
2009 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Staré a nové rány (S02E14)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dospělí (S03E12)
Modrá barva (S03E10)
Můj domov v Kentucky (S03E03)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dobrodinec (S02E03)
Let č. 1 (S02E02)
2007 Heartland (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Smrt jim sluší, část první (S07E21)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Vlna zločinu (S03E07)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Babočkové odlétají (S01E08)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Pomsta matce (S02E22)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Everwood (TV seriál)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Wrong Is Right (S02E01)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)

TV pořady

2002 RI:SE (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace