foto

Laura Regan

  • nar. 1977
    Halifax, Nova Scotia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Laura se narodila v roce 1977 v kanadském Halifaxu v Novém Skotsku. Je poměrně hodně vysoká, měří 179 cm. Otce přesvědčila o svém hereckém talentu až při přebírání ceny za nejlepší herečku na 22. Filmovém Atlantik festivalu.

Je sportovně založená, věnuje se baletu, plavání, lyžování, tenisu a pravidelně nevynechá ani jógu. Mluví plynně francouzsky a italsky. Spolu se sestrou, rovněž herečkou Nancy, jsou dcerami bývalého premiéra Nového Skotska, Geralda Regana.

Její kolegové o ní říkají, že je velmi podobná další herečce, Mie Farrow. O sobě říká, že je šťastná, že je herečka a tvrdá herecká práce je její nejmilovanější věcí na světě.

Gabriela "gabidesign" Cachová

Herecká filmografie

Filmy

2014 Atlas Shrugged: Part III
2008 How to Be a Serial Killer
2007 Bez slitování
Zlověstné ticho
2006 Muž bez stínu 2
2003 Blessings (TV film)
Zachraňte Jessiku Lynchovou (TV film)
2002 Oni přicházejí
Strach v přímém přenosu
2001 Animální přitažlivost
2000 Vyvolený

TV seriály

2017 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Voices (S15E08)
2016 Longmire (TV seriál)
From This Day Forward (S05E07)
2015 Minority Report (TV seriál)
2014 Constantine (TV seriál)
Rage of Caliban (E06)
2012 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Dotek smrti (S03E21)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Hotel plný vzpomínek (S04E08)
2010 Nikita (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Vánoce jsou jen jednou do roka (S04E02)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dospělí (S03E12)
Modrá barva (S03E10)
Můj domov v Kentucky (S03E03)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dobrodinec (S02E03)
Let č. 1 (S02E02)
2007 Heartland (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Vlna zločinu (S03E07)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Babočkové odlétají (S01E08)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Everwood (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)

TV pořady

2002 RI:SE (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace