foto

William Bryant

  • nar. 31.1.1924
    Detroit, Michigan, USA
  • zem. 26.6.2001 (77 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Amazonky na Měsíci
Prison for Children (TV film)
1986 Andělé v ďábelském komandu
The Education of Allison Tate
1983 Cave-In! (TV film)
1980 Gridlock (TV film)
Mountain Family Robinson
1979 Child Stealer, The (TV film)
Legenda o zlaté zbrani (TV film)
Miliardová hrozba (TV film)
Mission Galactica: The Cylon Attack (TV film)
1978 Corvette Summer
Odvrácená strana hor II
Ponorka na dně
Steel Cowboy (TV film)
1976 Cesta Velkou Planinou (TV film)
Flight of the Grey Wolf (TV film)
Gable and Lombard
Mayday at 40,000 Feet! (TV film)
Odpočítávání smrti
1975 Death Scream (TV film)
Last Survivors, The (TV film)
Okno do nebe
Walking Tall Part II
1974 Death in Space (TV film)
McQ
The Hanged Man (TV film)
1973 Stopaři smrti
The Stranger (TV film)
1972 Dobytí Planety opic
Killer by Night (TV film)
New Healers, The (TV film)
Women in Chains (TV film)
1971 Black Noon (TV film)
Divocí tuláci
Resurrection of Zachary Wheeler, The
Sweet, Sweet Rachel (TV film)
1970 John Chisum
Macho Callahan
The Andersonville Trial (TV film)
The Animals
1969 City Beneath the Sea (TV film)
Heaven with a Gun
Smith!
1967 Hondo and the Apaches (TV film)
Hotel
The Karate Killers
1966 Co jsi dělal za války, taťko?
Povznesen nad pomstu
1965 Broken Sabre
Jak zabít svou ženu
Velké závody
Ďábelský bacil
1964 Dobrý soused Sam
1963 Růžový panter
1962 Experiment in Terror
1961 A Fever in the Blood
1959 Operace Spodnička
1958 Badman's Country
Missouri Traveler, The
1957 Escape from San Quentin
Jet Pilot
1956 Inside Detroit
Massacre at Sand Creek (TV film)
Three Bad Sisters
1955 A Bullet for Joey
Bobby Ware Is Missing
It Came from Beneath the Sea
King Dinosaur
1954 Battle of Rogue River
1953 49th Man, The
Off Limits
Sky Commando
1952 Voodoo Tiger
1951 Lidé budou pomlouvat
Purple Heart Diary
1950 My Blue Heaven
When Willie Comes Marching Home
1949 Přímo nad hlavou

TV seriály

1992 Batman (TV seriál)
1988 High Mountain Rangers (TV seriál)
1986 Our House (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
Father Murphy (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Beyond Westworld (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
The Chisholms (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Code R (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Oregon Trail, The (TV seriál)
1976 Captains and the Kings (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
Kingston: Confidential (TV seriál)
Once an Eagle (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
Shazam! (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Dobrá pověst nadevše (S03E06)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Chase (TV seriál)
Dusty's Trail (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Toma (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Rekviem pro padající hvězdu (S02E05)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Banacek (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Bearcats! (TV seriál)
Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
Hondo (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Monroes, The (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Bill Dana Show (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Empire (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Miami Undercover (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
Tallahassee 7000 (TV seriál)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
The Blue Angels (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Behind Closed Doors (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Casey Jones (TV seriál)
Harbor Command (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Conflict (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Tales of the 77th Bengal Lancers (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Web (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace