foto

Kim Johnston Ulrich

  • nar. 24.3.1955 (63 let)
    Ripon, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Láska navzdory osudu (TV film)
Rumplcimprcampr
1994 Perry Mason: Případ mrtvého guvernéra (TV film)
1991 Blood Ties (TV film)
1990 Love Boat: A Valentine Voyage, The (TV film)
1988 Spellcaster
1987 Jake and the Fatman (TV film)
Perry Mason: Případ zavražděné madam (TV film)
1985 Hostage Flight (TV film)
1983 Zelig

TV seriály

2014 Closer: Nové případy (TV seriál)
Nepodařený večírek (S03E12)
Castle na zabití (TV seriál)
Tenkrát na západě (S07E07)
2011 Lovci duchů (TV seriál)
The Man Who Knew Too Much (S06E22)
Let It Bleed (S06E21)
Like a Virgin (S06E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Muž vejde do baru... (S08E14)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Chladivá vášeň (S05E23)
1999 Passions (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1997 Leaving L.A. (TV seriál)
Smart Guy (TV seriál)
Válka špionů (TV seriál)
1996 Moloney (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Family Man, The (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
Return to Nantucket: Part 2 (S01E04)
Return to Nantucket: Part 1 (S01E03)
1989 Major Dad (TV seriál)
Mancuso, FBI (TV seriál)
Nightingales (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
The Highwayman (TV seriál)
1987 Charmings, The (TV seriál)
J.J. Starbuck (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Osudová přitažlivost (S01E02)
My Two Dads (TV seriál)
Werewolf (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Our House (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2018 Rocking the Couch

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace