foto

Stanislav Vondraš

  • nar. 29.5.1906
    Praha, Čechy, Rakousko-Uhersko
  • zem. 5.10.1982 (76 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1965 Horký vzduch
Puščik jede do Prahy
1964 Láska nebeská
Táto, sežeň štěně!
1962 Kočár nejsvětější svátosti (TV film)
Šestý do party (TV film)
1961 Pohádka o staré tramvaji
1959 Jak se Franta naučil bát
O medvědu Ondřejovi
1958 O věcech nadpřirozených
Žižkovská romance
1957 Padělek
1956 Dalibor
Kudy kam?
Váhavý střelec
1955 Blázni mezi námi (studentský film)
Hastrman (studentský film)
Z mého života
1954 Botostroj
Stříbrný vítr
1953 Měsíc nad řekou
1952 Haškovy povídky ze starého mocnářství
Mladá léta
1951 Mikoláš Aleš
1950 Posel úsvitu
1949 Revoluční rok 1848
1947 Až se vrátíš...
Poslední mohykán
1946 Hrdinové mlčí
Lavina
Právě začínáme
1945 Nesmrtelní
1944 Děvčica z Beskyd
Kluci na řece
Neviděli jste Bobíka?
Skalní plemeno
Sobota
U pěti veverek
1943 Bláhový sen
Experiment
1942 Barbora Hlavsová
Městečko na dlani
Valentin Dobrotivý
Velká přehrada
1941 Advokát chudých
Gabriela
Pantáta Bezoušek
Provdám svou ženu
Tetička
Těžký život dobrodruha
Z českých mlýnů
1940 Adam a Eva
Druhá směna
Peřeje
1939 Cesta do hlubin študákovy duše
Hvězda z poslední štace
Její hřích
Jiný vzduch
Kristián
Ohnivé léto
Paní Kačka zasahuje...
Věra Lukášová
1938 Bláhové děvče
Ideál septimy
Klapzubova XI.
Manželka něco tuší
Pod jednou střechou
Stříbrná oblaka
Vandiny trampoty
1937 Hlídač č. 47
Lízin let do nebe
Naši furianti
Žena na rozcestí

Dokumentární

1961 Vlasta Fabianová
1960 Otomar Korbelář
1959 Národní umělec František Smolík
Národní umělec Ladislav Pešek
1958 Cestou k divákům
Když film promluvil
Když oživly fotografie
Theodor Pištek

Střihačská filmografie

Filmy

1942 Karel a já

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace