foto

Charles Mesure

  • nar. 12.8.1970 (47 let)
    Somerset, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Charles William David Mesure narozen 12. srpna 1970 v Somersetu (Jihozápadní Anglie). Tam žil svých prvních pět let, potom se s rodinou přestěhovali do Sydney (Austrálie) kde vyrostl. Roku 2004 se přestěhoval do USA. Pro hereckou kariéru se rozhodl při studiu práv na Univerzitě v Sydney, a v té době  začal  být aktivním členem v divadelní společnosti. Charles vystudoval institut dramatických umění a získal diplom z herectví. 

Jeho kariéra herce začala v seriálu City Life kde si zahrál roli Ryana Waterse.  Charles získal ocenění za nejlepší vedlejší roli v Novozélandském seriálu Street Legal. 

Později roku 2004 když se přestěhoval do USA získal menší role v seriálech jako jsou Beze stopy, Sběratelé kostí či Ztraceni. Charles se objevil v první sezóně scifi seriálu "V", kde si zahrál poměrně důležitou roli člena hlavní skupiny příběhu pod jménem - Kyle Hobbes.

Petr "KergeSinko" Rada

Herecká filmografie

Filmy

2018 Occupation
2013 Slečna Marplová: Karibské tajemství (TV film)
2005 Boogeyman
Briar & Graves (TV film)
Míša - vodní pŕíšerka
2003 Skin & Bone
2002 Oheň (TV film)

TV seriály

2018 Bylo, nebylo (TV seriál)
Breadcrumbs (S07E16)
2017 V zajetí kouzel (TV seriál)
Divine Elimination (S02E03)
Hotel Spa Potions (S02E02)
Night of Crowns (S02E01)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Mother's Little Helper (S06E16)
2016 Dead of Summer (TV seriál)
She Talks to Angels (E10)
Townie (E07)
Mix Tape (E03)
další epizody (5)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Have You Brought Me Little Cakes (S01E13)
Remedial Battle Magic (S01E11)
The Strangled Heart (S01E08)
další epizody (5)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Do králičí nory (S06E20)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Derek (S11E16)
2015 V zajetí kouzel (TV seriál)
Unauthorized Magic (S01E01)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Operace Mangusta 2 (S04E23)
Castle na zabití (TV seriál)
Pachová stopa (S08E05)
2014 Bylo, nebylo (TV seriál)
Pád (S04E10)
Sněhurka na útěku (S03E21)
Jolly Roger (S03E17)
2013 Status: Nežádoucí (TV seriál)
All or Nothing (S07E06)
2012 Zoufalé manželky (TV seriál)
Sbohem, Wisteria Lane (S08E23)
To já za všechno můžu (S08E22)
Jak chutná bezmoc (S08E20)
další epizody (9)
2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Síť se stahuje (S08E09)
Vše pod kontrolou (S08E07)
Nářek čarodějnice (S08E06)
další epizody (6)
2010 Kaitangata Twitch (TV seriál)
This Is Not My Life (TV seriál)
2009 V (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Vetřelci v kosmické lodi (S02E09)
Odložené případy (TV seriál)
Navěky modrá (S04E10)
2005 Klikaři z Aucklandu (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Stacked (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Srdce a mysl (S01E13)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Jste u toho (S06E13)
Bůh, jehož znáš (S06E12)
2000 Street Legal (TV seriál)
Xena (TV seriál) - herec, a.z.
Srdce samoty (S06E03)
Prokletí Amphipolis (S06E02)
Eva (S05E21) - a.z.
1999 Duggan (TV seriál)
Life & Times of Te Tutu, The (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Padlý anděl (S05E01)
1998 A Twist in the Tale (TV seriál)
1997 Mirror, Mirror II (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Špinavý půltucet (S03E03)
Cena (S02E20)
1996 City Life (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace