foto

Kerry O'Malley

  • nar. 5.9.1977 (42 let)
    Nashua, New Hampshire, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 The Little Things
2018 Reconnected
2017 Annabelle 2: Zrození zla
Cowboy Drifter
The Brownlist
2015 Paradise Pictures (TV film)
Terminator Genisys
2014 Annabelle
Earth to Echo
That Thing with the Cat
2013 Vedlejší účinky
2011 Certainty
2009 Případ číslo 39
The Flying Scissors
2008 Stalo se
2004 Davey & Goliath's Snowboard Christmas (TV film)
1998 Hráči

TV seriály

2020 Ledová archa (TV seriál)
Spravedlnost nikdy nenastoupila (S01E05)
I bez svého tvůrce (S01E04)
Přístup je moc (S01E03)
další epizody (5)
Malý Sheldon (TV seriál)
Pasadena (S03E16)
2019 Strange Angel (TV seriál)
The Wheel of Fortune (S02E04)
The Fool (S02E01)
The Orville (TV seriál)
Home (S02E03)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Another Look (S10E04)
2018 Strange Angel (TV seriál)
The Sacrificial Dance (S01E10)
The Mystic Circles of the Young Girls (S01E06)
Ritual of the Rival Tribes (S01E03)
další epizody (4)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
CHiPs and Salsa (S09E19)
2017 Léto k nepřežití: O deset let později (TV seriál)
End Summer Night's Dream (E08)
King of Camp (E05)
The Last Tycoon (TV seriál)
Oscar, Oscar, Oscar (E09)
An Enemy Among Us (E08)
A More Perfect Union (E07)
další epizody (6)
Chicago Med (TV seriál)
Speak Your Truth (S03E01)
Survivor's Remorse (TV seriál)
Optics (S04E07)
2016 Druhá šance (TV seriál)
Druhý vzkříšený (E09)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Morální riziko (S05E07)
2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
Love Is a Rose and You Better Not Pick It (E10)
Survivor's Remorse (TV seriál)
A Time to Punch (S02E02)
2014 Survivor's Remorse (TV seriál)
On the Carpet (S01E02)
Those Who Kill (TV seriál)
Surrender (E10)
Untethered (E09)
Insomnia (E08)
další epizody (9)
Mystérium sexu (TV seriál)
Špinavé záležitosti (S02E04)
Shameless (TV seriál)
Strangers on a Train (S04E04)
My Oldest Daughter (S04E02)
2013 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Kdo říká, že nemůžeš jet domů (S03E01)
Hazardér (S02E15)
Shameless (TV seriál)
Survival of the Fittest (S03E12)
Civil Wrongs (S03E10)
Frank the Plumber (S03E09)
další epizody (8)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
What Ever Happened to Baby Jane? (E08)
Drsná Harry (TV seriál)
Soutěž (S02E17)
Shameless (TV seriál)
Hurricane Monica (S02E09)
Can I Have a Mother (S02E06)
A Beautiful Mess (S02E04)
další epizody (6)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Poník (S03E08)
Kluk s modrým zvonkem (S03E04)
Špagety a káva (S03E02)
další epizody (4)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Tolerance chyb (S01E05)
Shameless (TV seriál)
But at Last Came a Knock (S01E09)
Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Legacy/Drag City (E15)
2010 Past Life (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Útočiště (S06E05)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvý z lodi otroků (S06E06)
Odložené případy (TV seriál)
Skoro jako v ráji (S07E21)
2008 Mentalista (TV seriál)
Bratrství (TV seriál)
Birnam Wood Comes to Dunsinane (S03E08)
All the Interim Is Like a Phantasma (S03E07)
The Chimes at Midnight (S03E06)
další epizody (7)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk vstupuje do sekty (S06E11)
2007 Bratrství (TV seriál)
Call Letter Blues 1:2-6 (S02E09)
Shelter from the Storm 1:1-2 (S02E08)
Only a Pawn... 1:7-8 (S02E07)
další epizody (6)
2006 Bratrství (TV seriál)
Matthew 22:10 (S01E11)
Vivekchaudamani: 51 (S01E10)
Ecclesiastes 7:2 (S01E09)
další epizody (9)
Unesený (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Ukradl policejní odznak (S01E22)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Confrontation (S08E05)
2005 Dva z Queensu (TV seriál)
Slippery Slope (S07E21)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Špatný, špatný svět, část druhá (S06E23)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1999 Mike O'Malley Show, The (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Hunters (S09E13)
1998 Costello (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Slave (S06E19)
1993 Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky