foto

Kerry O'Malley

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Reconnected
2017 Annabelle 2: Zrození zla
Cowboy Drifter
The Brownlist
2015 Paradise Pictures (TV film)
Terminator Genisys
2014 Annabelle
Earth to Echo
That Thing with the Cat
2013 Vedlejší účinky
2011 Certainty
2009 Případ číslo 39
The Flying Scissors
2008 Stalo se
2004 Davey & Goliath's Snowboard Christmas (TV film)
1998 Hráči

TV seriály

2019 Snowpiercer (TV seriál)
The Orville (TV seriál)
Home (S02E03)
2018 Strange Angel (TV seriál)
The Mystic Circles of the Young Girls (E06)
Ritual of the Rival Tribes (E03)
Ritual of Abduction (E02)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
CHiPs and Salsa (S09E19)
2017 Wet Hot American Summer: 10 Years Later (TV seriál)
End Summer Night's Dream (E08)
King of Camp (E05)
The Last Tycoon (TV seriál)
Oscar, Oscar, Oscar (E09)
An Enemy Among Us (E08)
A More Perfect Union (E07)
další epizody (6)
Chicago Med (TV seriál)
Speak Your Truth (S03E01)
2016 Druhá šance (TV seriál)
Druhý vzkříšený (E09)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Morální riziko (S05E07)
2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
Love Is a Rose and You Better Not Pick It (E10)
2014 Survivor's Remorse (TV seriál)
Those Who Kill (TV seriál)
Surrender (E10)
Untethered (E09)
Insomnia (E08)
další epizody (9)
Mystérium sexu (TV seriál)
Špinavé záležitosti (S02E04)
Shameless (TV seriál)
Strangers on a Train (S04E04)
My Oldest Daughter (S04E02)
2013 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Kdo říká, že nemůžeš jet domů (S03E01)
Hazardér (S02E15)
Shameless (TV seriál)
Survival of the Fittest (S03E12)
Civil Wrongs (S03E10)
Frank the Plumber (S03E09)
další epizody (8)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
What Ever Happened to Baby Jane? (E08)
Harry's Law (TV seriál)
The Contest (S02E17)
Shameless (TV seriál)
Hurricane Monica (S02E09)
Can I Have a Mother (S02E06)
A Beautiful Mess (S02E04)
další epizody (6)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Poník (S03E08)
Kluk s modrým zvonkem (S03E04)
Špagety a káva (S03E02)
další epizody (4)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Tolerance chyb (S01E05)
Shameless (TV seriál)
But at Last Came a Knock (S01E09)
Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Legacy/Drag City (E15)
2010 Past Life (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Útočiště (S06E05)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvý z lodi otroků (S06E06)
Odložené případy (TV seriál)
Skoro jako v ráji (S07E21)
2008 Mentalista (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk vstupuje do sekty (S06E11)
2006 Bratrství (TV seriál)
Unesený (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Ukradl policejní odznak (S01E22)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Confrontation (S08E05)
2005 Dva z Queensu (TV seriál)
Slippery Slope (S07E21)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Špatný, špatný svět, část druhá (S06E23)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1999 Mike O'Malley Show, The (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Hunters (S09E13)
1998 Costello (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Slave (S06E19)
1993 Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace