foto

Peter Michael Goetz

  • nar. 10.12.1941 (78 let)
    Buffalo, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Violent Separation
2015 Martyrs
2013 Vyhlídková trasa
2009 Výhled odsud (TV film)
2006 Rodinné záležitosti (TV film)
2000 View from the Swing, The
1999 Valerie Flake
1998 My Engagement Party
1996 Infinity
The Empty Mirror
1995 Hlava rodiny 2 - Tatínek nebo dědeček?
Mimo podezření
Strážce mého bratra (TV film)
1993 The Day My Parents Ran Away (TV film)
1992 Vodní motor (TV film)
1991 Hlava rodiny
Lháři
Moje první láska
Tagget (TV film)
1990 Cena štěstí (TV film)
1989 I Know My First Name Is Steven (TV film)
Karen Carpenter Story, The (TV film)
Outside Woman, The (TV film)
Sláva
Táta
What's Alan Watching? (TV film)
1988 A Father's Homecoming (TV film)
A Stoning in Fulham County (TV film)
Děti, možná (TV film)
1987 My Little Girl
Right to Die (TV film)
1986 Jumpin' Jack Flash
King Kong žije
Promise (TV film)
1985 Braker (TV film)
Pivo
1984 C.H.U.D.
Nejlepší obrana
1983 Invasion of Privacy, An (TV film)
1982 Svět podle Garpa
1981 Pán velkoměsta
Vlci
1980 Act of Love (TV film)

TV seriály

2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
O Hostage! My Hostage! (E11)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Víkendoví bojovníci (S01E06)
Arrested Development (TV seriál)
Fakin' It (S03E10)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Milá Emily a Richarde (S03E13)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Christopher se vrací (S01E15)
Západní křídlo (TV seriál)
18th and Potomac (S02E21)
Advokáti (TV seriál)
An Early Frost (S05E11)
2000 Takový je život (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Show and Tell (S05E06)
Appeal and Denial (S05E04)
1999 Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Velké finále Kutila Tima (1. část) (S08E25)
Nabubřelý doktor (S08E22)
1997 413 Hope St. (TV seriál)
Fame L.A. (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Muž bez minulosti (S01E01)
Faculty, The (TV seriál)
1995 The Buccaneers (TV seriál)
1994 Boys Are Back, The (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
1993 Picket Fences (TV seriál)
Cross Examination (S02E07)
1992 Room for Two (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
Stat (TV seriál)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
The Last Evening (S01E08)
Cooper's Dreams (S01E06)
Rest in Pain (S01E04)
Oheň Gabrielův (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
Like the Beep Beep Beep of the Tom Tom (S05E17)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1987 The Bronx Zoo (TV seriál)
1986 Cavanaughs, The (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
Spenser: For Hire (TV seriál)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Phoenix, The (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky