foto

Hunter Parrish

  • nar. 13.5.1987 (30 let)
    Richmond, Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Hunter Parrish je americký herec a zpěvák, který se narodil 13. května 1987. Jeho rodné město je Richmond ve Virginii, přesto vyrůstal v Plano, Texas. V roce 2007 absolvoval střední školu v Plano.

Začal se objevovat v malých rolích v televizních seriálech, byl k vidění například v CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION nebo ZÁKON A POŘÁDEK. V roce 2005 přišla nabídka od televize Showtime a s ní role, která ho nejvíce proslavila. Jde o roli Silas Botwin v seriálu TRÁVA.

Objevil se i v několika filmech. První z řady byl KONEC SNĚNÍ. V roce 2007 se objevil ve snímku MEZI ŘÁDKY, kde hrál roli Bena Samuelse. V sprnu roku 2008 se připojil k Broadwayskému muzikálu Probuzení jara. V roli Melchiota Gabora odehrál celou jednu sezónu.

V roce 2009 se mihnul ve filmu ZNOVU 17, kde si zahrál hráče basketbalu. Ukázal se i ve snímku NĚJAK SE TO KOMPLIKUJE. V roce 2005 získal cenu na Method Festu za nejlepšího herce ve snímku STEAL ME. A také byl nominován na Young Artist Award za film KONEC SNĚNÍ.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2017 All Nighter
2015 A Rising Tide
2014 Pořád jsem to já
2012 Zmizelá
2010 Space Between, The
2009 Nějak se to komplikuje
Papírový hrdina
Znovu 17
2007 Mezi řádky
2006 Rodinná dovolená a jiná neštěstí
2005 Cizinec
Premonition
Steal Me
2004 Konec snění

TV seriály

2017 Quantico (TV seriál)
RESISTANCE (S02E22)
RAINBOW (S02E21)
GLOBALREACH (S02E20)
další epizody (9)
2015 Good Girls Revolt (TV seriál)
2010 Pound Puppies: Štěňátka do každé rodiny (TV seriál)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
2008 Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
2005 Tráva (TV seriál)

Dokumentární

2005 Weeds: Suburban Shakedown (TV film)

TV pořady

1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace