foto

Lisa Waltz

  • nar. 31.8.1961 (55 let)
    Limerick, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Head Over Spurs in Love
2009 Knuckle Draggers
2005 Tvoje, moje a naše
1999 Starry Night
1998 Správná dvojka II
1996 Nevinné oběti (TV film)
Red Ribbon Blues
1995 Láska dokáže stavět mosty (TV film)
1994 Roswell (TV film)
1993 Živý kokon (TV film)
1992 Hřbitov domácích zvířátek 2
Opposite Sex and How to Live with Them, The
Seduction: Three Tales from the 'Inner Sanctum' (TV film)
1986 Brighton Beach Memoirs
1984 Lehkomyslní

TV seriály

2015 Fear the Walking Dead: Flight 462 (TV seriál)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Šestej smysl (TV seriál)
2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Za vším hledej ženu (S01E04)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2007 Private Practice (TV seriál)
Side Order of Life (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž, který spadl z nebe (S02E19)
2005 Inconceivable (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Lékařské záhady (TV seriál)
2003 Line of Fire (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Když hradba povolí (S01E01)
Oliver Beene (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Everwood (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nemocnice Presidio (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
2001 V tajných službách (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Bulvár Strip (TV seriál)
Providence (TV seriál)
1998 Ask Harriet (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
1997 Pacifické palisády (TV seriál)
1996 Temné nebe (TV seriál)
1995 Can't Hurry Love (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Tak tohle je můj život (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Stíny (S01E06)
Frasier (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
1991 Herman's Head (TV seriál)
Nurses (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Heartbeat (TV seriál)
Příšery (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál) - herec, a.z.
1984 Night Court (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace