foto

Earl Billings

  • nar. 4.7.1945 (73 let)
    Cleveland, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gosnell: The Trial of America's Biggest Serial Killer
2015 The Biz (TV film)
2010 The Assignment
2008 Velký maturitní mejdan
2006 Něco nového
2005 Děkujeme, že kouříte
2004 Christmas at Water's Edge (TV film)
Mr. 3000
Tlustý Albert
2003 Můj svět
2002 Příběh Antwona Fishera
1997 Con Air
Žít v nebezpečí
1996 Fanatik
Větší než život
1995 Krvavý příliv
1994 Jimmy Hollywood
Vražda v Beverly Hills (TV film)
1993 In the Shadows, Someone's Watching (TV film)
1992 Detektiv Nails (TV film)
Jeden chybný krok
1991 Perry Mason: Případ bezohledného reportéra (TV film)
1990 Vrah mezi námi (TV film)
1989 Wired
1987 Policejní dohled
1986 The George McKenna Story (TV film)
1985 Kids Don't Tell (TV film)
1983 Women of San Quentin (TV film)
1981 Rozpoutané peklo
1978 Youngblood
1977 Minstrel Man (TV film)
1976 J.D.'s Revenge
Sounder, Part 2

TV seriály

2012 Soul Man, The (TV seriál)
2011 Harry's Law (TV seriál)
Hlavně nezávazně (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Řekněte „sýr“ (S01E04)
Odložené případy (TV seriál)
Vražedné graffiti (S07E13)
2008 Miss Guided (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Sladká chuť svobody (S01E03)
2004 Rodney (TV seriál)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Když se noc setká s dnem (S09E21)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Mothers of the Disappeared (S01E18)
2001 The Proud Family (TV seriál)
2000 Bette (TV seriál)
Býk (TV seriál)
Titus (TV seriál)
1999 The Parkers (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Vigilance and Care (S06E04)
1998 Becker (TV seriál)
For Your Love (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
The Hughleys (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Perné dny (TV seriál)
Smart Guy (TV seriál)
The Good News (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Kouzelné kalhoty (S06E06)
1996 Moesha (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
1995 The Wayans Bros. (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Nahá pravda (S04E19)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Food Chains (S01E03)
South Central (TV seriál)
1993 Bakersfield P.D. (TV seriál)
The Sinbad Show (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Where I Live (TV seriál)
1992 Kutil Tim (TV seriál)
Vrána k Taylorům sedá (S01E20)
1991 Roc (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Polní soud (S04E21)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Zlatý důl v Novém Mexiku (2. část) (S05E24)
1990 New Attitude (TV seriál)
1989 Doctor Doctor (TV seriál)
Family Matters (TV seriál)
Mancuso, FBI (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
Something Is Out There (TV seriál)
1987 Frank's Place (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Papírové panenky (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Kořeny (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
What's Happening!! (TV seriál)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace