foto

Chris Tardio

  • nar. 1981
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 The Last American Guido
2013 Secret Lives of Husbands and Wives (TV film)
2009 The Hungry Ghosts
2005 Charlie's Party
V jednom kole
2004 Nesnáší mne
2003 Ash Tuesday
2002 Přeber si to znovu
Vášnivost

TV seriály

2018 Ray Donovan (TV seriál)
Staten Island, Part One (S06E01)
2017 Černá listina: Vykoupení (TV seriál)
Borealis 301 (E05)
2016 Younger (TV seriál)
A Night at the Opera (S03E04)
2015 Daredevil (TV seriál)
Shadows in the Glass (S01E08)
Condemned (S01E06)
World on Fire (S01E05)
další epizody (4)
2014 Prozíravost (TV seriál)
Dirty (S03E10)
2013 Vegas (TV seriál)
Paiutes (E11)
2012 Hollywoodské sny (TV seriál)
Šestej smysl (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Domestic Disturbance (S03E02)
Strážce pořádku (TV seriál)
Measures (S03E11)
2010 Anatomie lži (TV seriál)
Čtení z nehybné tváře (S02E15)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Najdi a znič (S01E04)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Máma v dodávce (S03E02)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Kostlivci (S04E17)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Řetězová reakce (S06E07)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Ve službě (S01E21)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Suicide Box (S13E16)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Lust (S04E04)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Kožené sako (S02E08)
Št'astný poutník (S02E06)
Neresuscitovat (S02E02)
další epizody (4)
Sex ve městě (TV seriál)
Kluk, holka, kluk, holka... (S03E04)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace