foto

Chris Tardio

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 The Last American Guido
2013 Secret Lives of Husbands and Wives (TV film)
2009 The Hungry Ghosts
2005 Charlie's Party
V jednom kole
2004 Nesnáší mne
2003 Ash Tuesday
2002 Přeber si to znovu
Vášnivost

TV seriály

2017 The Blacklist: Redemption (TV seriál)
Borealis 301 (E05)
2016 Younger (TV seriál)
A Night at the Opera (S03E04)
2015 Daredevil (TV seriál)
Shadows in the Glass (S01E08)
Condemned (S01E06)
World on Fire (S01E05)
další epizody (4)
2012 Hollywoodské sny (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
Šestej smysl (TV seriál)
Vegas (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Domestic Disturbance (S03E02)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Máma v dodávce (S03E02)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Queens Supreme (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Kožené sako (S02E08)
Št'astný poutník (S02E06)
Neresuscitovat (S02E02)
další epizody (4)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace