foto

Eddie Perez

  • nar. New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tenkrát v Hollywoodu
2015 Sicario: Nájemný vrah
Země zítřka
2014 22 Jump Street
Hollows Grove
Paranormal Activity: Prokletí
2013 Abducted
2011 Výkupné za manžela (TV film)
Zelený sršeň
2010 Kniha přežití
2006 Zastav a nepřežiješ
2005 Demon Hunter
Dnes zemřeš!
2002 ZigZag
1999 Bez dechu
1998 Muž z bouře
Střelci na útěku
1997 Con Air
Láska na druhý dotek
1994 Ať žije Caesar!
1993 Mi Vida Loca

TV seriály

2018 Dva světy (TV seriál)
No Man's Land - Part One (S01E09)
Shooter (TV seriál)
Lines Crossed (S03E06)
2017 Training Day (TV seriál)
Převýchova (E01)
2015 Tým Škorpion (TV seriál)
Going South (S01E17)
2014 Poslední loď (TV seriál)
El Toro (S01E05)
2013 The Bridge (TV seriál)
Rio (S01E03)
Arrested Development (TV seriál)
Smashed (S04E09)
2011 Breaking In (TV seriál)
Supah Ninjas (TV seriál)
2010 Perníkový táta (TV seriál)
Konečné řešení (S03E13)
Zákon gangu (TV seriál)
Razie (S03E06)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Bratrstvo ve zbrani (S04E10)
2001 Power Rangers Time Force (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace