foto

Allan Wasserman

  • nar. 16.5.1952 (68 let)
    The Bronx, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Honesty Weekend
2017 Buckshot
Suburbicon: Temné předměstí
1988 Velký

TV seriály

2019 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Vánoce v GLOW stylu (S03E10)
Návrat do Hollywoodu (S03E07)
2013 Arrested Development (TV seriál)
The B. Team (S04E04)
Borderline Personalities (S04E02)
2012 2 $ocky (TV seriál)
A sousedka ze shora (S01E14)
2011 Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v balíku (S07E04)
2007 Kancl (TV seriál)
Druhá práce (S04E04)
Pohotovost (TV seriál)
Raněný policista (S14E03)
2006 Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
Teddy Takes Off (E08)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kauza rasa (S02E23)
2005 Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Relaxes in Palm Springs (S01E08)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Oko za oko (S01E05)
2002 Západní křídlo (TV seriál)
20 Hours in America: Part II (S04E02)
2001 Larry, kroť se (TV seriál)
The Massage (S02E10)
The Shrimp Incident (S02E04)
Sex ve městě (TV seriál)
Jak to skoulet s koulemi (S04E10)
1999 The Norm Show (TV seriál)
Drive, Norm Said (S01E08)
Advokáti (TV seriál)
Of Human Bondage (S03E14)
JAG (TV seriál)
Příběhy z války (S04E13)
1997 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Veronica's Best Buddy (S01E06)
Veronica's Not Happy About the Book (S01E04)
1996 Fresh Prince (TV seriál)
Golfový turnaj (S06E21)
Prašivý kůň (S06E20)
1994 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Město (S03E10)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Nespravedlnost pro všechny (S05E14)
1992 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Airport (S04E12)
1991 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Peníze (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky