foto

Allan Wasserman

  • nar. 16.5.1952 (67 let)
    The Bronx, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Buckshot
1988 Velký

TV seriály

2013 Arrested Development (TV seriál)
The B. Team (S04E04)
Borderline Personalities (S04E02)
2012 2 $ocky (TV seriál)
A sousedka ze shora (S01E14)
2011 Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v balíku (S07E04)
2007 Kancl (TV seriál)
Druhá práce (S04E04)
Pohotovost (TV seriál)
Raněný policista (S14E03)
2006 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kauza rasa (S02E23)
2005 Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Relaxes in Palm Springs (S01E08)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Oko za oko (S01E05)
2002 Západní křídlo (TV seriál)
20 Hours in America: Part II (S04E02)
2001 Larry, kroť se (TV seriál)
The Massage (S02E10)
The Shrimp Incident (S02E04)
Sex ve městě (TV seriál)
Jak to skoulet s koulemi (S04E10)
1999 JAG (TV seriál)
Příběhy z války (S04E13)
1994 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Město (S03E10)
1992 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Airport (S04E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace