foto

Julius Tennon

  • nar. 24.12.1953 (67 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Simone Biles Story: Courage to Soar (TV film)
2016 Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti
Custody
2015 Lila & Eve
2014 Get On Up - Příběh Jamese Browna
2012 Na dno nás nedostanete
2010 Faster
2009 Fame - cesta za slávou
2006 Architekt
Life Is Not a Fairytale: The Fantasia Barrino Story (TV film)
2004 Světla páteční noci
2003 Screen Door Jesus
1998 Malí válečníci
1995 Lone Justice 2
1994 Zrazené děti (TV film)
1993 Omámení a zmatení
Temná síla
1992 Ned Blessing: The True Story of My Life (TV film)
1991 Poslední trumf (TV film)
Těžko splnitelné sliby
Vražedný omyl (TV film)
1990 Riverbend
1989 Dream Date (TV film)
V pasti (TV film)
1988 Hra pro dva
1987 Jsem uprchlý trestanec (TV film)
Murder Rap
1986 Adam: His Song Continues (TV film)
Red Headed Stranger
1985 Confessions of a Serial Killer

TV seriály

2017 Vražedná práva (TV seriál)
Odcházím (S04E01)
2013 Myšlenky zločince (TV seriál)
Restoration (S08E18)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Starý známý (S01E01)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Profilování profilera (S02E12)
2005 Closer (TV seriál)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Nový začátek (S08E05)
2000 City of Angels (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
Nikki (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Život na mrazu (S03E09)
1999 The Jersey (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Krádež (S07E18)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
A Long Way to Tip-A-Rory (S07E02)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Cesta mrtvého muže (TV seriál)
Moesha (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 NewsRadio (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Guns 'n Rosaries (S01E21)
Sever a Jih (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
1993 Nabité pušky (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1989 Osamělá holubice (TV seriál)
Pláně (E03)
Na cestě (E02)

Host

TV pořady

1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky