Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

On je osmačtyřicetiletý, interesantně prošedivělý majitel známé luxusní newyorské restaurace a notorický proutník Will Keane (Richard Gere), a ona je dvaadvacetiletá designérka bláznivých ozdob na hlavu a klobouků - Charlotte (Winona Ryder). Je to dívka plná nápadů, ale také podivné nostalgie a smutku. Nezkušená dívka a příliš zkušený muž se do sebe bláznivě zamilují. Jenže velké štěstí nemůže nikdy trvat dlouho. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

lobo87 

všechny recenze uživatele

Asi najvýstižnejšie hodnotenie je: pekný film. Gere je sympaťák, jeho filmy mám celkom rád. Jeseň v New Yorku má silný príbeh, ale čo ho zráža je prvoplánovitosť a slabší scenár. Celý film je príliš okato hraný na emócie, pričom ja ich mám radšej skryté, také, ktoré musím i ja vycítiť. Takisto niektoré dialógy boli dosť nereálne a slabé. Veľké plus za moju obľúbenú Veru Farmiga. Ako som už povedal. Pekný film... 60% ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Priemerná romantika, priemerná dráma. Od začiatku do konca je divák v 5 až 10 minútovom predstihu a vie presne čo sa stane v nasledujúcej scéne. Vekový rozdiel hlavných protagonistov mi nepripadal nijako nechutný ani divný, však koniec koncov aj to sa môže stať na tomto šialenom svete. Myslím, že by sa kráska ako Winona zahľadela do Richarda. Vo finále mal asi každý roniť krokodílie slzy a byť strašne dojatý ale jednoducho to nešlo. Príbeh to na tú drámu nevedel uhrať. Vôbec ma to nechytilo za srdce a to je škoda inak nad týmto filmom určite nelámem palicu dá sa pozerať, raz maximálne dva krát. 55% ()

Reklama

swamp 

všechny recenze uživatele

Je to vyděračský a sentimentální snímek.. přesto má něco do sebe. Richard Gere je zde trochu povadlejší, ale to vynahrazuje charismatická Winona Ryder. Asi nejvíc mi na tomhle filmu vadila postava Willa (Gere).. kdyby se jednalo o skutečnost, muž s takovou povahou by s největší pravděpodobností doopravdy Charlotte nemiloval - nešlo by o lásku, nýbrž o lítost. Hluboce pochybuju o tom, že by se jako osobnost změnil - holt, aspoň částečný happy ending si museli autoři vytvořit. Škoda za to odmítání skutečnosti, mohlo by se jinak jednat i o dobré romantické drama.. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Romantický film nabitý romantismem, mělký svým obsahem a s tragickým koncem. Boháč, restauratér a děvkař Will Keane (Richard Gere) narazí na ostýchavý půvab mladinké Charlotty (půvabná Winona Ryder). A protože je stále ještě z velké části rozjíveným dítětem a chová se nepředvídaně, tak se Will snad poprvé ve svém životě zamiluje. Navíc naváže vztah se svou už dospělou dcerou Lisou (Vera Farmiga). Pak je chvilkový marný boj o záchranu života, po kterém naštěstí už je konec. A tak je jedině ironické, že poprvé zamilovaný proutník svou lásku ztrácí velmi brzy. ()

Lukoye 

všechny recenze uživatele

Mno....na začátek nutno podotknout, že Winoně Rider to tady fakt sluší. I když mi Gere příjde neskutečně slizkej, tak druhé pohlaví z něho asi bude taky paf. Každopádně to k dobrému filmu nestačí. Co producenti věnovaly na jejich honoráře to vzali ve škatulce scénář. Příběh o milostném vztahu nenapravitelného sukničkáře, který si to rozdá s každou kterou vidí, a křehkou, hravou mladou dívkou umírající na metastázovanou rakovinu je neskutečně plitký, křečovitý. Strojené úsměvy herců často nahrazují nesmysly v příběhu. Místy jsou vztahy mezi přestavitely nesmyslně zamotané, a obalené mlhou nejasností, které potom dramaticky nevýrazně vyplynou na povrch, bohužel velmi pozdě, takže jsem se už pěkně nudil. Na Ryder je vidět, že se štítí šáhnout na Gere, což je směšné. A konec nevyznívá dramaticky, ale trapně. Některé seriály mají lepší dramaturgii i scenář. Jedinou hvězdu dávám za kameru, poklidnou atmosféru a Winonu ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama