foto

Jan Kropáček

  • nar. 15.2.1920
    Praha, Československo
  • zem. 11.5.2001 (81 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2000 Der Lebensborn - Pramen života
1999 Hanele
Ortel (TV film)
1997 Stůj, nebo se netrefím!
1991 Obecná škola
Tankový prapor
1990 Byli jsme to my?
Jen o rodinných záležitostech
Král kolonád
Poslední motýl
Svědek umírajícího času
Tichá bolest
1989 Evropa tančila valčík
Kainovo znamení
Skřivánčí ticho
Vážení přátelé, ano
1988 Piloti
Prokletí domu Hajnů
1987 Devět kruhů pekla
Svět nic neví
1986 Bloudění orientačního běžce
Dva na koni, jeden na oslu
Není sirotek jako sirotek
Pěsti ve tmě
Velká filmová loupež
1985 ...nebo být zabit
Havárie
Veronika
1984 Komediant
Král Drozdí brada
Oldřich a Božena
1983 Putování Jana Amose
Záchvěv strachu
1982 Mrkáček Čiko
Slaná růže
1981 Píseň nemilovaného
1980 Romaneto
Signum laudis
Temné slunce
1979 Božská Ema
Julek
Na koho to slovo padne...
1977 Honza málem králem
Proč nevěřit na zázraky
Příběh lásky a cti
Vítězný lid
Zlaté rybky
1975 Prodaná nevěsta
1971 Pomsta (TV film)
1970 Chvojka (TV film)
Na kometě
Velká neznámá
Šest uprchlíků (TV film)
1969 Hvězda
Slasti Otce vlasti
1967 Klec pro dva
1961 Zdravý nemocný (divadelní záznam)
1952 Pyšná princezna
1949 Daleká cesta
1948 Červená ještěrka
1947 Parohy

TV seriály

1998 Tři králové (TV seriál)
Pobožný střelec (E07)
Zrada (E06)
Na dně (E05)
další epizody (7)
1988 Rodáci (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
další epizody (13)
1986 Gottwald (TV seriál)
Únor (E05)
Za většinu národa (E04)
Za svobodu! (E03)
další epizody (5)
Zlá krev (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
1983 Lekár umierajúceho času (TV seriál)
Via Doloris (E05)
Theatrum mundis (E04)
Stellis vinctus (E03)
další epizody (5)

TV pořady

1998 Bakaláři 1998 (TV pořad)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace