foto

Scott William Winters

  • nar. 5.8.1965 (53 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Beautifully Broken
2015 Sweet Lorraine
2014 Sublime and Beautiful, The
2010 Naléhavý případ
New York’ta Beş Minare
2006 13 Graves (TV film)
2001 Jay a mlčenlivý Bob vrací úder
1997 Dobrý Will Hunting
1996 Lid versus Larry Flynt
Prokurátorky (TV film)

TV seriály

2019 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Toil and Trouble (S16E11)
2018 Myšlenky zločince (TV seriál)
Broken Wing (S14E09)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Beneath the Surface (S16E06)
Boom (S16E03)
2017 Berlínská mise (TV seriál)
Winners Right the History Books (S02E09)
The Righteous One (S02E08)
Hoeyre Hook (The Right Hook) (S02E06)
další epizody (4)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Muži zákona (S01E11)
2016 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Bouchačky kam se podíváš (S01E09)
Takoví normální Američané (TV seriál)
The Magic of David Copperfield V: The Statue of Liberty Disappears (S04E08)
2015 Takoví normální Američané (TV seriál)
Dimebag (S03E04)
EST Men (S03E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Community Policing (S17E05)
Institutional Fail (S17E04)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
Garveyovi ve vrcholné formě (S01E09)
Borgia (TV seriál)
1507 (S03E14)
1505 (S03E12)
1504 (S03E11)
další epizody (11)
2013 Borgia (TV seriál)
Kdo je jako bůh? (S02E12)
Sedm žalů (S02E11)
Proměna (S02E09)
další epizody (11)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Undercover Blue (S14E17)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
2011 Borgia (TV seriál)
Manželský svazek (S01E05)
Moudro Ducha svatého (S01E04)
Slavnostní přísaha (S01E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Lost Traveler (S13E09)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Odpoutaný netvor (S02E11)
2007 24 hodin (TV seriál)
Day 6: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S06E06)
Day 6: 10:00 a.m.-11:00 a.m. (S06E05)
Day 6: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S06E03)
další epizody (4)
2006 Dexter (TV seriál)
Pomocná ruka (S01E04)
Nevinné mládí (S01E03)
Lincoln Heights (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Stoupat jako dým (S06E16)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Hledaní (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Jednoduchý cíl (S02E06)
Wildfire (TV seriál)
2004 North Shore (TV seriál)
The Jury (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rychlost zabíjí (S03E08)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
Oz (TV seriál)
Exeunt Omnes (S06E08)
Junkyard Dawgs (S06E07)
A Day in the Death... (S06E06)
další epizody (8)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Fastlane (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Oz (TV seriál)
Impotence (S05E08)
Good Intentions (S05E07)
Variety (S05E06)
další epizody (8)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Oz (TV seriál)
Famous Last Words (S04E16)
Even the Score (S04E15)
Orpheus Descending (S04E14)
další epizody (8)
2000 Beat, The (TV seriál)
Oz (TV seriál)
You Bet Your Life (S04E08)
A Town Without Pity (S04E07)
A Word to the Wise (S04E06)
další epizody (8)
1999 Angel (TV seriál)
Oz (TV seriál)
Out o' Time (S03E08)
Secret Identities (S03E07)
Cruel and Unusual Punishments (S03E06)
další epizody (8)
1998 Oz (TV seriál)
Escape from Oz (S02E08)
Animal Farm (S02E07)
Strange Bedfellows (S02E06)
další epizody (5)
1996 Chameleon (TV seriál)
Promised Land (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace