foto

Gardiner Millar

  • nar. Halifax, Nova Scotia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Woman on the Run (TV film)
2016 Little Pink House
2014 Godzilla
2013 Podrazák (TV film)
2012 The Movie Out Here
2011 Poslední minuty na Zemi (TV film)
2010 A-Team
2009 Rytíři krvavé oceli (TV film)
2008 Jízda do pekel 2
2006 Temná bouře (TV film)
2005 Hlas smrti
2004 Znamení hada
2003 Alaska (TV film)
Critical Assembly (TV film)
Mall Man, The
2002 Od dveří ke dveřím (TV film)
2001 Přísaha
2000 Nebezpečná láska (TV film)
1999 Následky otřesu: Zemětřesení v New Yorku (TV film)
1996 Calm at Sunset (TV film)

TV seriály

2016 No Tomorrow (TV seriál)
No Soup for You (E10)
The 100 (TV seriál)
Wanheda: Part 1 (S03E01)
Akta X (TV seriál)
Můj boj 1 (S10E01)
2015 Agent X (TV seriál)
2014 Rush (TV seriál)
Dirty Work (E09)
When Calls the Heart (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Bloodlines (S09E20)
2013 Hranice nemožného (TV seriál)
Vzdor osudu (S05E13)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Tommy Madsen (E13)
Arrow (TV seriál)
Vendeta (S01E08)
Zločin (TV seriál)
Reflexe (S02E01)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Lidský terč (TV seriál)
Run (S01E05)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Absolutní spravedlnost (S09E11)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Nezapomeň na mě (S01E09)
Lovci duchů (TV seriál)
The Magnificent Seven (S03E01)
Mistři hrůzy (TV seriál)
The Washingtonians (S02E12)
Smallville (TV seriál)
Detektivní příběh (S06E20)
2006 4400 (TV seriál)
Starzlova mutace (S03E09)
Hvězdná brána (TV seriál)
Síla vůle (S09E14)
2005 Hvězdná brána (TV seriál)
Čtvrtý jezdec apokalypsy, část první (S09E10)
Návrat vysloužilého boha (S09E07)
Počátek (S09E03)
2004 5 dnů do půlnoci (TV seriál)
2003 Detektív (TV seriál)
2002 John Doe (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 The Lone Gunmen (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
1999 Strange World (TV seriál)
1998 Milénium (TV seriál)
Roosters (S02E16)
Owls (S02E15)
Luminary (S02E12)
Akta X (TV seriál)
Boj s minulostí (S05E09)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace