foto

Caroline Lagerfelt

  • nar. 23.9.1947 (70 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Napoleon In Exile
2014 Síla života
2013 The Red Robin
2012 Girls Against Boys
2011 Royal Reunion
2008 Srpen před bouří
2006 Poseidon
Všichni královi muži
2005 Homecoming
Paní Harrisová (TV film)
2002 Krvavé nebe (TV film)
Minority Report
2001 Glam
2000 Otcova muka (TV film)
1998 Jezero (TV film)
1997 Cesta srdce (TV film)
1995 Hlava rodiny 2 - Tatínek nebo dědeček?
Není cesty zpět
Sbohem, lásko
1988 Home at Last (TV film)
1986 Železný orel

TV seriály

2016 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Fit-and-Run (S02E14)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
The Tie That Binds (S14E10)
2015 Chicago Med (TV seriál)
iNO (S01E02)
Gotham (TV seriál)
The Anvil or the Hammer (S01E21)
What the Little Bird Told Him (S01E12)
2014 The Mindy Project (TV seriál)
Girl Crush (S02E18)
2013 Mystérium sexu (TV seriál)
Krásný nový svět (S01E06)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Tajemství neprozradím (S05E03)
Super drbna (TV seriál)
Druhá Rhodesová (S05E16)
2011 Super drbna (TV seriál)
Carolina cesta do zatracení (S05E09)
The Kids Stay in the Picture (S04E18)
2010 Super drbna (TV seriál)
Blair a její nesnesitelná lehkost bytí (S03E18)
Sladkých šestnáct (S03E15)
Tráva (TV seriál)
Dětský kočárek (S06E03)
2009 Super drbna (TV seriál)
Serenino tajemství (S03E11)
Holky z valley (S02E24)
Bratři a sestry (TV seriál)
Slavnost vína (S04E08)
Vražedná čísla (TV seriál)
Černý trh (S06E07)
2008 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Star Witness (S02E03)
Super drbna (TV seriál)
Barte, kde jsi? (S02E13)
Báječné léto (S02E01)
2007 Super drbna (TV seriál)
Vítejte v nóbl společnosti (S01E10)
2006 Six Degrees (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Dortík (S01E16)
2004 Dr. House (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Posmrtné dílo (S04E02)
2003 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Dokonalé kruhy (S03E01)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Lži mých rodičů (S07E17)
2002 První pondělí (TV seriál)
2001 Maybe It's Me (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Dar (S08E11)
1999 Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1995 Central Park West (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Virus (S01E20)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Přísně tajné (S01E09)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Tribunál (S02E25)
1993 Frasier (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Ghostwriter (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
Spenser: For Hire (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
The Edge of Night (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace