foto

Caroline Lagerfelt

  • nar. 23.9.1947 (72 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 She's in Portland
2018 The Wedding Do Over (TV film)
Wake.
2017 The Zim
2015 Napoleon In Exile
2014 Síla života
2013 The Red Robin
2012 Girls Against Boys
2011 Royal Reunion
2008 Srpen před bouří
2006 Poseidon
Všichni královi muži
2005 Homecoming
Paní Harrisová (TV film)
2002 Krvavé nebe (TV film)
Minority Report
2001 Glam
2000 Otcova muka (TV film)
1998 Jezero (TV film)
1997 Cesta srdce (TV film)
1995 Hlava rodiny 2 - Tatínek nebo dědeček?
Není cesty zpět
Sbohem, lásko
1988 Home at Last (TV film)
1986 Železný orel

TV seriály

2020 The Bold Type (TV seriál)
To Peg or Not to Peg (S04E06)
2018 Bull (TV seriál)
But for the Grace (S03E08)
Černá listina (TV seriál)
Lawrence Dane Devlin (č. 26) (S05E21)
Nicholas T. Moore (č. 110) (S05E20)
2016 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Fit-and-Run (S02E14)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Svazující pouto (S14E10)
2015 Chicago Med (TV seriál)
iNO (S01E02)
Gotham (TV seriál)
Kovadlina či kladivo (S01E21)
Co mu ptáček zaštěbetal (S01E12)
2014 The Mindy Project (TV seriál)
Girl Crush (S02E18)
2013 Mystérium sexu (TV seriál)
Krásný nový svět (S01E06)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Tajemství neprozradím (S05E03)
Super drbna (TV seriál)
Druhá Rhodesová (S05E16)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Mrtvý! (S13E05)
2011 Super drbna (TV seriál)
Carolina cesta do zatracení (S05E09)
The Kids Stay in the Picture (S04E18)
2010 Super drbna (TV seriál)
Blair a její nesnesitelná lehkost bytí (S03E18)
Sladkých šestnáct (S03E15)
Tráva (TV seriál)
Dětský kočárek (S06E03)
2009 Super drbna (TV seriál)
Serenino tajemství (S03E11)
Holky z valley (S02E24)
Bratři a sestry (TV seriál)
Slavnost vína (S04E08)
Vražedná čísla (TV seriál)
Černý trh (S06E07)
2008 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Star Witness (S02E03)
Super drbna (TV seriál)
Barte, kde jsi? (S02E13)
Báječné léto (S02E01)
2007 Super drbna (TV seriál)
Vítejte v nóbl společnosti (S01E10)
Dr. House (TV seriál)
Strážní andělé (S04E04)
2006 Six Degrees (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Dortík (S01E16)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Posmrtné dílo (S04E02)
2003 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Dokonalé kruhy (S03E01)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Lži mých rodičů (S07E17)
Frasier (TV seriál)
A je to venku, doktore (S11E03)
2002 První pondělí (TV seriál)
2001 Maybe It's Me (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Dar (S08E11)
1999 Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
To Forgive Is Divine (S04E21)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Kdybych měl kladivo (S07E11)
1995 Central Park West (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Virus (S01E20)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Prsama nahoru (S06E12)
Milenecký skok (S06E05)
Růžová královna (S06E04)
další epizody (4)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Přísně tajné (S01E09)
Policie New York (TV seriál)
Good Time Charlie (S01E20)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Tribunál (S02E25)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Black Tie (S04E05)
1992 Ghostwriter (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
Spenser: For Hire (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
The Edge of Night (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky