foto

Tomáš Kuchta

  • nar. 5.10.1954 (63 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2013 Frankensteinova armáda
2012 Láska je láska
2011 Saxána a Lexikon kouzel
2007 Roming
2006 Satan přichází
2005 Skřítek
1999 Eliška má ráda divočinu
Ene bene
Panství
1998 Jezerní královna
1997 Pták Ohnivák
1996 Kouzelný měšec
Pasáž
1995 Střelec
1992 Kačenka a strašidla
1990 Vzpomínka na břehu moře (TV film)
1989 Divoká srdce
1986 Přezůvky štěstí
1985 Vesničko má středisková
1984 Zelený ptáček (TV film)
1978 Deváté srdce

TV seriály

2017 Policie Modrava (TV seriál)
Žena, která odešla před obědem (S02E08)
Vražda u plavebního kanálu (S02E07)
Hajný, který zmizel (S02E06)
další epizody (8)
2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Zločiny na pokračování (S01E15)
Recept na smrt (S01E14)
Běžné rituály (S01E13)
další epizody (15)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Případ ukradené krasavice (S01E15)
Blondýnka na hřbitově (S01E14)
Jak málo stačilo (S01E13)
další epizody (6)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Poselství (E02)
další epizody (4)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Podraz (S02E16)
Slušný chlapec (S02E15)
2010 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Otázka víry (S02E06)
Lidská skládačka (S02E02)
2003 Karel II. - Moc a vášeň (TV seriál)
Strážce duší (TV seriál)
1999 Kačenka a strašidla (TV seriál)
1994 Prima sezona (TV seriál)
1993 Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
Pan děkan mění názor (E26)
Rumburak kontra Fantomas (E25)
Výlet někam jinam (E24)
další epizody (25)
1983 Návštěvníci (TV seriál)
Návrat do budoucnosti (E15)
Po nás potopa (E14)
Prozrazení (E13)
další epizody (15)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace