foto

Kellan Lutz

  • nar. 15.3.1985 (34 let)
    Dickinson, North Dakota, USA

Biografie

Kellan Christopher Lutz se narodil 15.března 1985 v Dickinsonu v Severní Dakotě. Má 6 bratrů a 1 sestru. Ve třinácti letech začal s modelingem. Po maturitě se přestěhoval do Los Angeles, protože se rozhodl stát se hercem. Pokračoval tam v modelingu, předváděl například pro Abercrombie and Fitch nebo pro Levi´s jeans.

Objevil se v mnoha televizních show. Opakovaně se objevoval v The Bold and the Beautiful, zahrál si po boku Lisy Kudrow v The Comeback a menší role v epizodách seriálů MODEL CITIZENS, CSI: NY, SUMMERLAND, SIX FEET UNDER, CSI: LAS VEGAS a HEROES. V roce 2006 byl obsazen do filmů STICK IT a ACCEPTED, objevil se také v reklamě na parfém Hilary Duff, o rok později i v jejím klipu k písni With Love. V roce 2008 si zahrál v klipu skupiny Hinder k písni Without You, v minisérii GENERATION KILL natočené podle knihy Evana Wrighta, ve filmech DEEP WINTER, PROM NIGHT a TWILIGHT, fantasy romanci, natočené podle knihy Stephenie Meyer, kde si zahrál upíra Emmetta, bratra hlavního hrdiny, kterého ztvárnil Robert Pattinson.

Momentálně točí druhý díl s názvem NEW MOON, který se v kinech objeví na konci roku 2009. Jeho blízkými přáteli jsou Ashley Greene, Jackson Rathbone, Nikki Reed, Robert Pattinson a Taylor Lautner, s nimiž hrál v Twilight. Kellan rád a hodně sportuje.

Sandra "sanninka" F.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ali ví, po čem muži touží
2018 Adi Shankar's Gods and Secrets
Legenda o strážci hrobky
Speed Kills
2016 Guardians of Luna
Money
The Osiris Child: Science Fiction Volume One
2015 Experimenter
Na vlastní pěst
2014 Expendables: Postradatelní 3
Herkules: Zrození legendy
2013 Java Heat
Syrup
Tarzan
2012 Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
2011 A Warrior's Heart
Aréna
Láska, svatba, manželství
Twilight sága: Rozbřesk - 1. část
Válka Bohů
2010 Meskada
Noční můra v Elm Street
Twilight sága: Zatmění
2009 Twilight sága: Nový měsíc
Ztracený ostrov
2008 Hladina adrenalinu
Maturitní ples
Stmívání
2007 Ghosts of Goldfield
2006 Bezva vejška
Rebelka

TV seriály

2019 FBI: Most Wanted (TV seriál)
Pilot (E01)
F.B.I. (TV seriál)
Most Wanted (S01E18)
2014 Návrat na výsluní (TV seriál) - herec, a.z.
Valerie Gets What She Really Wants (S02E08)
Valerie Makes a Pilot (S02E01) - a.z.
2012 Studio 30 Rock (TV seriál)
Unwindulax (S07E04)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Generation Kill (TV seriál)
Bomb in the Garden (E07)
Stay Frosty (E06)
A Burning Dog (E05)
další epizody (7)
2007 Hrdinové (TV seriál)
Pět let poté (S01E20)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Prázdné oči (S07E18)
2005 Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Does Another Classic Leno (S01E13)
Valerie Stands Out on the Red Carpet (S01E11)
Valerie Hangs with the Cool Kids (S01E09)
další epizody (8)
Kriminálka New York (TV seriál)
Rozvětvené mosty souvislostí (S01E11)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Drž mě za ruku (S05E03)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Hudební videoklipy

2011 Christina Perri - A Thousand Years (hudební videoklip) - a.z.
2010 Muse - Neutron Star Collision (Love Is Forever) (hudební videoklip) - a.z.
2007 Dignity: Bonus DVD (hudební videoklip)
Hilary Duff - With Love (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2014 2014 Young Hollywood Awards (TV pořad)
Oscar's Red Carpet 2014 (TV pořad)
Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
2012 Sunday Brunch (TV pořad)
2011 2011 MTV Movie Awards (TV pořad)
Teen Choice 2011 (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2009 Teen Choice Awards 2009, The (TV pořad)
Ulalume: Howling at New Moon (TV pořad)
2008 The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 21-40 >>
všichni fanoušci
(97)