foto

Kim Kardashian West

  • nar. 21.10.1980 (39 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Kimberly je americká herečka, modelka a producentka. Narodila se v Los Angeles v Kalifornii jako čtvrtá generace arménských Američanů. Její předkové utekli do Ameriky těsně před arménskou genocidou. Je známá pro svůj vztah s jejím přítelem Ray J. Zůčastnila se soutěže na ABC "Dancing with the stars".

Její první role byla v televizním seriálu BEYOND THE BREAK. Poté následovala hlavní role ve filmu DISASTER MOVIE. Také se proslavila epizodou Benefits v seriálu HOW I MET YOUR MOTHER. V současné době se připravuje na svou roli v třetí sérii seriálu 90210, kde se objeví i její dvě sestry.

Dextwer

Herecká filmografie

Filmy

2018 Debbie a její parťačky
2017 Double Dutchess: Seeing Double, the Visual Experience
2016 Naprosto dokonalé
2013 Temptation: Confessions of a Marriage Counselor
2009 Deep in the Valley
Grilled Chicken Salad
2008 Disaster Movie
2007 Kim Kardashian, Superstar

TV seriály

2014 Americký táta (TV seriál)
Blagsnarst, a Love Story (S11E03)
2012 Studio 30 Rock (TV seriál)
Live from Studio 6H (S06E19)
2011 2 $ocky (TV seriál)
Love Advent (TV seriál)
Poslední chlap (TV seriál)
2010 Spin Crowd, The (TV seriál)
2009 Brothers (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Mírová dohoda (S04E12)
Kriminálka New York (TV seriál)
Druhá šance (S06E11)
2006 Pláž Makaha (TV seriál)

Dokumentární

2020 Kim Kardashian West: The Justice Project (TV film)
Miss Americana - a.z.
2019 Fyre Fraud - a.z.
Jesus Is King
Pravdivé hollywoodské příběhy (TV seriál)
2018 Follow This (TV seriál) - a.z.
2017 Christian Audigier the Vif - a.z.
2016 Kardashian: The Man Who Saved OJ Simpson (TV film) - a.z.
O.J.: Made in America (TV seriál) - a.z.
2015 Hot Girls Wanted - a.z.
Style & Error: Juggalettes, Drag Queens, & the Kardashian's Makeup Artist (TV film) - a.z.
2008 Nature Boy Ric Flair: The Definitive Collection - a.z.

Hudební videoklipy

2016 Fergie - M.I.L.F. $ (hudební videoklip)
Kanye West - Famous (hudební videoklip)
2012 Nicki Minaj - Come On A Cone (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Dokumentární

2020 Kim Kardashian West: The Justice Project (TV film)

Host

TV pořady

2019 E! People’s Choice Awards 2019 (TV pořad)
2018 David Letterman: Mého dalšího hosta nemusím představovat (TV pořad)
MTV Movie & TV Awards 2018 (TV pořad)
You Kiddin' Me (TV pořad)
2017 E! Seznamte se s Kardashians (TV pořad)
2016 2016 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2015 2015 MTV Video Music Awards (TV pořad)
GRAMMY Awards 2015 (TV pořad)
Jak jsem se stal ženou (TV pořad)
The BRIT Awards 2015 (TV pořad)
2014 2014 MTV Video Music Awards (TV pořad)
Kourtney a Khloe dobývají Hamptons (TV pořad)
Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
2013 2013 MTV Movie Awards (TV pořad)
2012 MTV Europe Music Awards 2012 (TV pořad)
Módní styl hvězd (TV pořad)
Sígři ve výslužbě: Made in USA (TV pořad)
2011 Khloe a Lamar (TV pořad)
Kourtney a Kim dobývají New York (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2011 (TV pořad)
Teen Choice 2011 (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Daybreak (TV pořad)
NBC's People of the Year (TV pořad)
Talk show bez zábran (TV pořad)
The Teen Choice Awards 2010 (TV pořad)
2009 Kourtney a Khloe dobývají Miami (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
Teen Choice Awards 2009, The (TV pořad)
The Jay Leno Show (TV pořad)
2008 24/7 Chicago (TV pořad)
Old Skool with Terry and Gita (TV pořad)
The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2008 (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
WrestleMania XXIV (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
Držte krok s Kardashians (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
2003 Amerika hledá topmodelku (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Zlatý holky (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 Access Hollywood (TV pořad)
The Daily Show (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1991 E! News (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce