foto

Sara Rue

  • nar. 26.1.1979 (38 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Sara Rue je Americká televizní herečka narozená v New Yourku 26. ledna 1979. Její rodiče byli aktivní v divadelním společenství Broadway, takže spoustu času trávila v zákulisí. Sama začala svoji hereckou kariéru už od devíti let, kdy se objevila ve filmu s Kevinem Spaceym ve filmu Rocket Gibraltar (1988). Od va roky později zazářila v sitcomu Grand. Také se objevila v seriálech Roseanne, ER, nebo Chicago Hope.

V roce 2002 získala hlavní roli v sitcomu Less than perfect pod taktovkou scenáristky Terri Minsky. Tento seriál nesklidil moc dobré kritiky, většinou byl popisován jako stereotypní a poslední díly se ani neovysílany. Sama ale byla popisovaná jako vítaný přirůstek v seriálu. Poté se také objevila v několika známých sitcomech jako je Dva a půl chlapa (2006) nebo Teorie velkého třesku (2008). V roce 2009 získala hlavnější roli v seriálu Městečko Eastwick. Tento seriál odvysílal jen jednu episodu, naštěstí o rok později se Sara začala pravidelně objevovat v seriálu Pravidla zasnoubení.

Také se objevila v několika celovečerních filmech. Zahrála si po boku Sigourney Weaver ve filmu Mapa mého světa (1999), kde ztvárnila spoluvězeňkyni. V roce 2001 získala roli sestřičky v Pearl Harbour. Říká se, že původně v tom filmu hrát neměla, ale okouzlila Michaela Baye tak, že ji přivezli na Hawaii na natáčení a řekl jí, aby improvizovala a byla vtipná.

Sara je nyní zasnoubená a žije v jižní Kalifornii se svýma dvěma psy a dvěma kočkami. Když nepracuje, tak ráda čte, zahradničí nebo hraje na kytaru.

Miška "Broda84" xxx

Herecká filmografie

Filmy

2015 Temné úmysly
2013 Miss Dial
2011 Dorfmanová
My Future Boyfriend (TV film)
2010 For Christ's Sake
2009 Láska si nevybírá
2008 Nightmare at the End of the Hall (TV film)
Pokojský
Spaced (TV film)
2007 Nurses (TV film)
2006 Absurdistán
Danny Roane: First Time Director
2005 Barbara Jean
2003 Pomsta je sladká (TV film)
2002 Kruh
2001 Gypsy 83
Pearl Harbor
1999 Mapa mého světa
Slipping-Down Life, A
1998 Nowhere to Go
Poslední mejdan
1996 For My Daughter's Honor (TV film)
1995 Family Reunion: A Relative Nightmare (TV film)
1992 Náš milý nebožtík
1988 Rocket Gibraltar

TV seriály

2017 Sběratelé kostí (TV seriál)
The Final Chapter: The Day in the Life (S12E11)
The Final Chapter: The Tutor in the Tussle (S12E05)
The Final Chapter: The Hope in the Horror (S12E01)
2015 Impastor (TV seriál)
2013 Máma (TV seriál)
2012 Malibu Country (TV seriál)
2009 Městečko Eastwick (TV seriál)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Záhada s paní Vartabedianovou (S02E10)
Triangulace bílého chřestu (S02E09)
Rozšíření o tapír-Spock (S02E08)
2007 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
2002 Less Than Perfect (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1999 Popular (TV seriál)
Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
1998 Simple Life, The (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
1996 Pearl (TV seriál)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
Minor Adjustments (TV seriál)
Ned a Stacey (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1993 Phenom (TV seriál)
1990 Grand (TV seriál)
Kvítko (TV seriál)
1988 Roseanne (TV seriál)

Dokumentární

2003 The Disco Ball (koncert)

TV pořady

2011 Shedding for the Wedding (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace