foto

Sara Rue

  • nar. 26.1.1979 (41 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Sara Rue je Americká televizní herečka narozená v New Yourku 26. ledna 1979. Její rodiče byli aktivní v divadelním společenství Broadway, takže spoustu času trávila v zákulisí. Sama začala svoji hereckou kariéru už od devíti let, kdy se objevila ve filmu s Kevinem Spaceym ve filmu Rocket Gibraltar (1988). Od va roky později zazářila v sitcomu Grand. Také se objevila v seriálech Roseanne, ER, nebo Chicago Hope.

V roce 2002 získala hlavní roli v sitcomu Less than perfect pod taktovkou scenáristky Terri Minsky. Tento seriál nesklidil moc dobré kritiky, většinou byl popisován jako stereotypní a poslední díly se ani neovysílany. Sama ale byla popisovaná jako vítaný přirůstek v seriálu. Poté se také objevila v několika známých sitcomech jako je Dva a půl chlapa (2006) nebo Teorie velkého třesku (2008). V roce 2009 získala hlavnější roli v seriálu Městečko Eastwick. Tento seriál odvysílal jen jednu episodu, naštěstí o rok později se Sara začala pravidelně objevovat v seriálu Pravidla zasnoubení.

Také se objevila v několika celovečerních filmech. Zahrála si po boku Sigourney Weaver ve filmu Mapa mého světa (1999), kde ztvárnila spoluvězeňkyni. V roce 2001 získala roli sestřičky v Pearl Harbour. Říká se, že původně v tom filmu hrát neměla, ale okouzlila Michaela Baye tak, že ji přivezli na Hawaii na natáčení a řekl jí, aby improvizovala a byla vtipná.

Sara je nyní zasnoubená a žije v jižní Kalifornii se svýma dvěma psy a dvěma kočkami. Když nepracuje, tak ráda čte, zahradničí nebo hraje na kytaru.

Miška "Broda84" xxx

Herecká filmografie

Filmy

2021 American Pie Presents: Girls' Rules
2019 True Love Blooms (TV film)
2017 Vše pro lásku (TV film)
2015 Temné úmysly
2013 Miss Dial
2011 Dorfmanová
Můj budoucí přítel (TV film)
2010 For Christ's Sake
2009 Láska si nevybírá
2008 Nightmare at the End of the Hall (TV film)
Pokojský
Spaced (TV film)
2007 Nurses (TV film)
2006 Absurdistán
Danny Roane: First Time Director
2005 Barbara Jean
2003 Pomsta je sladká (TV film)
2002 Kruh
2001 Gypsy 83
Pearl Harbor
1999 A Slipping-Down Life
Mapa mého světa
1998 Nowhere to Go
Poslední mejdan
1996 For My Daughter's Honor (TV film)
1995 Family Reunion: A Relative Nightmare (TV film)
1992 Náš milý nebožtík
1988 Rocket Gibraltar

TV seriály

2019 Zelenáč (TV seriál)
Clean Cut (S02E08)
The Checklist (S01E19)
Heartbreak (S01E12)
2018 Zelenáč (TV seriál)
The Roundup (S01E05)
Americká manželka (TV seriál)
American Idol (S03E15)
Mámina vina (S03E01)
The Spring Gala (S02E24)
další epizody (4)
Will a Grace (TV seriál)
One Job (S09E15)
2017 Americká manželka (TV seriál)
Gala Auction (S02E08)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Jeden den v životě (S12E11)
Lektor na roztrhání (S12E05)
Naděje v temnotě (S12E01)
2016 Impastor (TV seriál)
Thy Neighbor's Wife (S02E10)
Judge Not (S02E09)
My Little Brother's Little Brother's Keeper (S02E08)
další epizody (10)
Máma (TV seriál)
Curious George and the Big Red Nightmare (S04E04)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvý v řece (S11E15)
Mumie v parku (S11E13)
2015 Impastor (TV seriál)
Exodus (S01E10)
Flings & Arrows (S01E09)
Bingo Tell It on the Mountain (S01E08)
další epizody (10)
Máma (TV seriál)
My Little Pony and a Demerol Drip (S03E09)
Snickerdoodle and a Nip Slip (S03E08)
Horny-Goggles and a Catered Intervention (S03E06)
další epizody (5)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Tělo jako bomba (S11E10)
2014 Máma (TV seriál)
Dirty Money and a Woman Named Mike (S02E16)
Kimchi and a Monkey Playing Harmonica (S02E05)
2013 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
100th (S07E13)
A Wee Problem (S07E12)
Catering (S07E08)
další epizody (4)
2012 Malibu Country (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Audrey's Shower (S06E15)
Goodbye Dolly (S06E14)
Agentura Jasno (TV seriál)
Heeeeere's Lassie (S06E11)
2011 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Cheating (S06E06)
Double Down (S05E22)
Beating the System (S05E20)
další epizody (5)
2010 Městečko Eastwick (TV seriál)
Pampered and Tampered (E13)
Red Bath and Beyond (E12)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Les-bro (S05E08)
Private Practice (TV seriál)
'Til Death Do Us Part (S03E15)
2009 Městečko Eastwick (TV seriál)
Magic Snow and Creepy Gene (E11)
Tea and Psychopathy (E10)
Tasers and Mind Erasers (E09)
další epizody (11)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Mile High Job (S01E08)
2008 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Záhada s paní Vartabedianovou (S02E10)
Triangulace bílého chřestu (S02E09)
Rozšíření o tapír-Spock (S02E08)
2006 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Opakovaný rány do jeho nevinný hlavy (S04E07)
2002 Less Than Perfect (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Popular (TV seriál)
Promblems (S02E21)
Don't Tug on Superman's Cape... (S02E20)
I Know What You Did Last Spring Break (S02E19)
další epizody (11)
2000 Popular (TV seriál)
The Consequences of Falling (S02E10)
Are You There God? It's Me Ann-Margret (S02E09)
Misery Loathes Company (S02E08)
další epizody (22)
Will a Grace (TV seriál)
Takoví jsme byli (S03E08)
1999 Popular (TV seriál)
Fall on Your Knees (S01E10)
Wild, Wild Mess (S01E09)
Tonight's the Night (S01E08)
další epizody (10)
Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
1998 Simple Life, The (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Ties That Bind (S04E15)
1996 Pearl (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Neptej se a mlč (S03E03)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
Minor Adjustments (TV seriál)
Ned a Stacey (TV seriál)
1993 Phenom (TV seriál)
1992 Roseanne (TV seriál)
Halloween IV (S05E07)
1990 Grand (TV seriál)
Kvítko (TV seriál)

Dokumentární

2003 The Disco Ball (koncert)

Host

TV pořady

2011 Shedding for the Wedding (TV pořad)
The Chew (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)