Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvestrovská show televize Nova, která se živě odehrávala na Václavském náměstí v Praze v poslední den roku 2008. Večerem provázel Martin Dejdar a součástí byla i "Ozzákova škola kalení". V přímém přenosu hudební show z Václavského náměstí zazpívali největší domácí i světové hity Helena Vondráčková, Michal David, Petr Bende, Petr Kolář, Peter Nagy, Jan Nedvěd, František Nedvěd, Marie Rottrová, Lucie Vondráčková, Děda Mládek Illegal Band, No Name, Petr Muk a další. (zdeny99)

(více)

Recenze (25)

MMR odpad!

všechny recenze uživatele

No to je mejdan roku teda:-D Já bych to nazval trapárna století, tenhle název tomu alespoň sedí. ()

LiVentura odpad!

všechny recenze uživatele

No fuj! A to se u toho má člověk jako bavit? Já vnitřně plakal a navenek třískal s věcmi a rval si vlasy z té nehorázné a neslušné komerční idiocity.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl příznivcem Novy a jejich silvestrovských oslav, ovšem tuším, že přesně po tomto roce jsem se na televizní silvestry vysral úplně. Proklínám den, kdy jsem si pořídil kombinované DVD a svých rodičům řekl – klidně vám přehraju z VHS, co jen budete chtít --- nedávno dotáhli tuhle „nekonečnou pecku“ televizní žumpy, plnou otravných reklam a hitů jenž se objevují snad v každém silvestru, který pamatuju – pokud tedy nepočítám staré klasiky s Menšíkem a spol, co občas dávají na jedničce... ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

No jo Nova už nemá na pronájem sálu? Tak proč né na náměstí, když lidi za nima půjdou jak ovce a v zimě a mrazu budou trdlovat kdekoliv. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Každoroční Silvestrovská show, která je prakticky o ničem - příběhem, ale skvělé vystoupení celebrit, fórku a občas videí. ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Jakožto jsem byla v roce 2008 na Silvestra doma a v televizi dávala buďto Mejdan roku z Václaváku a nebo na všech programech sestříhané písničky z roku 1,2,3, které opakují každý rok dokola, tak jsem se na tento pořad chtě nechtě dívala. Musím říct, že mně to po ten večer celkem zabavilo. Ale... Snad už nikdy. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol novákovské "zábavnosti", na kterou chodily stále masy a stejné masy si pak stěžovali, jak je ta Nova strašná a úpadková. Stejně tak se na Václaváku proménádoval celý český showbus....s... holt být na obrazovce a to v jakékoli pitomosti se počítá. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Ještě, že už se vysílání takovýchto akcí zrušilo (aspoň pokud vím). Ale nápad to tak úplně blbý nebyl, proto 1*. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Viděl sem 14-minutový výcuc Ozákovy školy kalení a ten byl ucházející, jinak co se týče zbytku tak už podle ukázek bylo dopředu jasné jaká kvalita to zas bude... ()

Realmond 

všechny recenze uživatele

Silvestr miluju a bylo zajímavý ho sledovat v přímém přenosu přímo z Václaváku, jen pročpak už teď o Silvestra jen Mejdan roku z obýváku? Že by na to nebyli peníze? ()

Reklama

Reklama