foto

Michael Chernus

  • nar. 8.8.1977 (42 let)
    Rocky River, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Materna
2019 Inez & Doug & Kira
2018 Básník ze školky
2017 Meyerowitzovic historky (nový výběr)
Osudová večeře
Spider-Man: Homecoming
The Most Hated Woman in America
2016 Známá neznámá
2015 Aloha
Mistress America
People, Places, Things
Zvláštní příběh rodiny F
2014 Alex of Venice
Poslední K.O.
Začít nanovo
2013 He's Way More Famous Than You
Kapitán Phillips
Mutual Friends
2012 Bourneův odkaz
Jack and Diane
Muži v černém 3
2011 Higher Ground
2010 Kouč
Láska a jiné závislosti
NoNAMES
Split
2009 Feed the Fish
Posel
Sexy 40
2007 Lovely by Surprise
2005 Návrat

TV seriály

2020 Tommy (TV seriál)
Cause of Death (E12)
This Is Not a Drill (E11)
Packing Heat (E10)
další epizody (12)
Ramy (TV seriál)
Bay'ah (S02E01)
2019 Perpetual Grace, LTD (TV seriál)
A Sheriff in the Era of the Cartel (E10)
Fiveever (E08)
Bull Face (E07)
další epizody (5)
Ramy (TV seriál)
A Black Spot on the Heart (S01E03)
Easy (TV seriál)
Je zpět (S03E09)
Swipe doleva (S03E05)
Swipe doprava (S03E01)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Já taky (S07E07)
Minority deport (S07E05)
Začátek konce (S07E01)
2018 Patriot (TV seriál)
American Dimes (S02E01)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Svoboda (S06E13)
2017 Easy (TV seriál)
Volné manželství (S02E02)
Patriot (TV seriál)
Dead Serious Rick (S01E10)
Dick Cheney (S01E09)
L'Affaire Contre John Lakeman (S01E08)
další epizody (9)
2016 Easy (TV seriál)
Čtená zkouška (S01E07)
Zas**ná studie (S01E01)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Přátelé na nízkých místech (S04E08)
2015 Patriot (TV seriál)
Milwaukee, America (S01E01)
Manhattan (TV seriál)
The Threshold (S02E03)
Fatherland (S02E02)
Damnatio Memoriae (S02E01)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Nevěř žádný děvce (S03E13)
Nenuť mě si pro tebe dojít (S03E12)
Kde mám drejdl? (S03E09)
další epizody (5)
Dobrá manželka (TV seriál)
Profilování (S07E09)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Porušení podmínky (S16E17)
2014 Manhattan (TV seriál)
Perestroika (S01E13)
The Gun Model (S01E12)
Tangier (S01E11)
další epizody (13)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Propustka (S02E09)
Snadná kořist (S02E05)
Jak prosté (TV seriál)
Bella (S03E04)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Podraz mě jednou (S01E12)
Bora Bora Bora (S01E10)
Den p*čuvzdání (S01E09)
další epizody (5)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Chodník hanby (S05E06)
2012 Úplně normální (TV seriál)
Nanagasm (E05)
Ve znamení raka (TV seriál)
Bazar (S03E07)
Nástup (S03E05)
Rodinné záležitosti (S03E04)
další epizody (4)
2011 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Educated Guess (S13E08)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
That Crazy Bitch Was Right (E22)
There Is No Room for You on My Ass (E17)
I'm Fine (E16)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
I'm Not That Kind of Girl (E08)
Destiny, Meet My Daughter, Veronica (E07)
The Last Thing I Said Was (E06)
další epizody (6)
Znuděný k smrti (TV seriál)
Filmovaný knokaut (S01E08)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)

Dokumentární

2017 Wormwood (TV seriál)
Chapter 3: The Forbidden Threshold (E03)
Chapter 2: A Terrible Mistake (E02)
Chapter 1: Suicide Revealed (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky