foto

Michael Chernus

  • nar. 8.8.1977 (41 let)
    Rocky River, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Kindergarten Teacher
2017 Osudová večeře
Spider-Man: Homecoming
The Meyerowitz Stories (New and Selected)
The Most Hated Woman in America
2016 Známá neznámá
2015 Aloha
Mistress America
People, Places, Things
Zvláštní příběh rodiny F
2014 Alex of Venice
Poslední K.O.
Začít nanovo
2013 He's Way More Famous Than You
Kapitán Phillips
Mutual Friends
2012 Bourneův odkaz
Jack and Diane
Muži v černém 3
2011 Higher Ground
2010 Kouč
Láska a jiné závislosti
NoNAMES
Split
2009 Feed the Fish
Sexy 40
The Messenger
2007 Lovely by Surprise
2005 Návrat

TV seriály

2018 Orange Is the New Black (TV seriál)
Be Free (S06E13)
2017 Easy (TV seriál)
Open Marriage (S02E02)
Patriot (TV seriál)
Dead Serious Rick (S01E10)
Dick Cheney (S01E09)
L'Affaire Contre John Lakeman (S01E08)
další epizody (9)
2016 Easy (TV seriál)
Chemistry Read (S01E07)
The F**king Study (S01E01)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Friends in Low Places (S04E08)
2015 Patriot (TV seriál)
Milwaukee, America (S01E01)
Manhattan (TV seriál)
The Threshold (S02E03)
Fatherland (S02E02)
Damnatio Memoriae (S02E01)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Trust No Bitch (S03E13)
Don't Make Me Come Back There (S03E12)
Where My Dreidel At (S03E09)
další epizody (5)
Dobrá manželka (TV seriál)
Discovery (S07E09)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Porušení podmínky (S16E17)
2014 Manhattan (TV seriál)
Perestroika (S01E13)
The Gun Model (S01E12)
Tangier (S01E11)
další epizody (13)
Orange Is the New Black (TV seriál)
40 OZ of Furlough (S02E09)
Low Self Esteem City (S02E05)
Jak prosté (TV seriál)
Bella (S03E04)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Fool Me Once (S01E12)
Bora Bora Bora (S01E10)
F*cksgiving (S01E09)
další epizody (5)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Chodník hanby (S05E06)
2012 Úplně normální (TV seriál)
Ve znamení raka (TV seriál)
Bazar (S03E07)
Nástup (S03E05)
Rodinné záležitosti (S03E04)
další epizody (4)
2011 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Educated Guess (S13E08)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
That Crazy Bitch Was Right (E22)
There Is No Room for You on My Ass (E17)
I'm Fine (E16)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
I'm Not That Kind of Girl (E08)
Destiny, Meet My Daughter, Veronica (E07)
The Last Thing I Said Was (E06)
další epizody (6)
Znuděný k smrti (TV seriál)
Filmovaný knokaut (S01E08)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)

Dokumentární

2017 Wormwood (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace